Al tien jaar lang meer dan 30% per jaar

We hebben in deze nieuwsbrief al vaak geschreven over onze meer defensieve WoensdagTrader-Easy strategie en daarnaast over het meer voor aanvallend ingestelde beleggers geschikte WoensdagTrader-Trend.

Prachtstrategieën voor iedere serieuze belegger die bereid is om één keer per week 20 minuten te besteden aan het inleggen van wat aan- en verkooporders, en om de signalen van de strategie zonder teveel nadenken te volgen (leest u hier waarom nadenken onverstandig is).

De best presterende WoensdagTrader strategie
Een strategie waar we nog nooit over geschreven hebben is
WoensdagTrader-Expert. We zijn er eigenlijk gewoon vanuit gegaan dat nieuwe abonnees in de eerste dagen van hun abonnement vanzelf met WTR-Expert kennis maken en dat deze variant automatisch de interesse zou wekken van een bepaalde groep abonnees.

Tegelijk geldt echter dat WTR-Expert de best presterende is van de drie WoensdagTrader varianten waar u als abonnee uit kunt kiezen. Tijd daarom voor een woordje uitleg.

Een unieke manier van risico afdekken
Het unieke van
WoensdagTrader-Expert is dat u continu een portefeuille van 15 aandelen aanhoudt, maar dat u het risico bij een dalende beurstrend afdekt door daar een even grote portefeuille van 15 short posities tegenover te zetten. U belegt daarmee 100% op margin.

Omdat echter de helft van uw posities profiteren van een stijgende beurs, en de helft van een dalende beurs, loopt u nauwelijks enig risico. Het is een simpele, maar tegelijk unieke manier van risico afdekken bij een dalende beurstrend.

Winst ondanks vals signaal
Twee weken geleden hadden we het signaal dat de beurstrend was gedraaid naar dalend. En dat signaal bleek vals te zijn. Vervelend, maar dat gebeurt wel vaker. We behaalden echter meer winst op onze long posities dan we verlies leden op onze short posities. En daarom maakte WoensdagTrader-Expert vorige week winst, ondanks een vals signaal.

Al tien jaar lang meer dan 30% per jaar
Kijk, bij een stijgende beurstrend moet je vooral niet moeilijk doen en gewoon op stijgende koersen inspelen. Maar bij een dalende beurs is dit een ideale manier om risico in te dammen en tegelijkertijd toch winst te maken. Dáár zit de kracht van WoensdagTrader-Expert.

Om te zien hoeveel deze unieke manier van risico afdekken oplevert, hoeft u eigenlijk alleen maar naar de resultaten te kijken. De afgelopen tien jaar was het rendement ALTIJD boven de 30%. Is dat uniek of niet? Klikt u hier voor meer info over WoensdagTrader-Expert.

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: