De hype van 1999 is terug!

Diverse internet- en technologie-aandelen zijn het afgelopen jaar belachelijk duur geworden.

 Koersdalingen van 80% tot zelfs 100% zijn onvermijdelijk!

Geachte belegger,

Als u ouder dan 35 jaar bent, dan zult u zich ongetwijfeld nog de internet-hype van 1999 herinneren. Bent u jonger dan 35 en u weet er niets van, vraagt u het dan eens aan oudere familieleden. Grote kans dat ze hierover uit eigen ervaring kunnen vertellen.

Beleggers kochten vooral in dat jaar massaal aandelen voor koersen die vele malen hoger waren dan wat bedrijven daadwerkelijk waard waren.

Toen de zeepbel vanaf maart 2000 knapte, leden beleggers op aandelen als Worldonline, Baan, Getronics, Lernout & Hauspie (en nog vele anderen) verliezen tot zelfs 100%.

Maar ook de nu nog bekende aandelen als ASML, Philips, KPN, Intel, Microsoft, Yahoo, Cisco, Oracle, Hewlett-Packard, Adobe, Vodafone, Amazon (en nog vele, vele anderen) kregen koersdalingen tot zelfs 95% voor de kiezen.

Bij de meeste van deze aandelen noteert de koers nu, 14 jaar later, nog steeds fors lager dan op het hoogtepunt van de hype.

Het barsten van een bubbel resulteert in enorme koersdalingen. Tot zelfs 100%!

Het grootste slachtoffer van dit soort enorme beursdalingen is de particuliere belegger. Iedere keer weer. Want die koopt op het moment dat een aandeel met veel bombarie en voor een veel te hoge koers naar de beurs wordt gebracht. Of zelfs nog later als het aandeel nog duurder is geworden.

We zien nu precies hetzelfde gebeuren als in 1999!

Beleggers betalen torenhoge prijzen voor allerlei populaire groei-aandelen. Van bedrijven die vaak niet eens winst maken. En voor aandelen van bedrijven die wél winst maken betalen ze 80 tot zelfs 450 keer de in 2014 nog te behalen jaarwinst!

Uiteraard is het verstandig om vooral NIET in dit soort veel te dure aandelen van bedrijven in social media, 3D-printing, cloud-technologie en application software te beleggen.

Maar je kunt de zaak ook omdraaien!

Als dit soort BELACHELIJK DURE aandelen rijp zijn voor 80% tot 100% koersdalingen, waarom niet profiteren?

Als je het barsten van een dergelijke bubbel vooraf ziet aankomen, dan ben je in een ideale positie om van enorme koersdalingen te profiteren.

Juist daarom hebben we voor u een speciaal rapport geschreven.

In dit unieke rapport geef ik u:

  • Onze lijst van 20 aandelen die de komende jaren het hardste in koers zullen dalen.
  • De harde cijfers waaruit u zelf kunt opmaken hoe ONGELOFELIJK DUUR deze aandelen zijn geworden.
  • Voor ieder aandeel een simpele manier om op de verwachte 80% tot 100% koersdaling in te spelen.

Dit unieke rapport bieden wij u aan voor een prijs van €249.
Dat is nog geen 12,50 euro per aandeel!

Maar er is meer:

  • De geschiedenis leert ons dat het 2 tot 3 jaar kan duren voordat de bubbel barst én al deze belachelijk dure aandelen daadwerkelijk met 80% tot 100% zijn gedaald.
  • Tijdens deze gehele periode blijft u voor diezelfde eenmalige €249 onze abonnee .
  • Iedere keer als wij voor één van de 20 aandelen een positie gaan innemen of sluiten, brengen we u hiervan per e-mail op de hoogte.
  • Waardoor u voor een eenmalig bedrag abonnee bent TOTDAT de bubbel definitief is gebarsten en we onze laatste winst hebben genomen.
  • Op dat moment (dus over ongeveer 2-3 jaar) sluiten we de service.

En drinken we er een goed glas champagne op!

 

Wanneer is deze strategie voor ú geschikt?
Deze strategie is voor u geschikt als u een serieuze belegger bent, die begrijpt dat zich een unieke situatie voordoet, en die wil profiteren van het uiteenspatten van deze zeepbel.

Voordat u uw bestelling plaatst nog even dit!
Hoewel de in het rapport vermelde aandelen nu al belachelijk duur zijn, is het tijdens een hype altijd mogelijk dat koersen eerst nog verder stijgen.

Uiteraard houden we daar in het rapport rekening mee!

Het is daarom belangrijk dat je als belegger het geduld en de discipline opbrengt om (samen met ons) voor ieder aandeel rustig het juiste moment af te wachten.

Vult u het formulier hieronder in om u aan te melden:

Uw Naam

Uw E-mail Adres

Let op: door het verzenden van het aanmeldformulier geeft u automatisch aan dat u akkoord gaat met onze privacyverklaring / disclaimer.


Vriendelijke groeten,

Jack Hoogland
www.stocktradingnieuws.com