Houd rekening met de beurstrend!

Ik heb u al enorm vaak verteld dat het de komende jaren belangrijk is om (een deel van) uw spaargeld stap voor stap in goud en zilver om te zetten. Op de spaarrekening is de reële rente (dus na aftrek van belasting en inflatie) negatief, terwijl ik niet veel reden zie om enig vertrouwen te hebben in onze banken, of in het huidige financiële systeem.

Ik zie het bezit van fysiek goud en zilver echter niet als belegging. Ik zie het puur als een middel om mijn spaargeld (dus het geld waar ik niet mee beleg) veilig te stellen.

Forse beursstijgingen én -dalingen
Als het gaat om beleggen, dan is het belangrijk om de komende jaren rekening te houden met forse koersfluctuaties. Dus forse stijgingen, maar ook forse beursdalingen.

Als belegger kun je daar echter perfect mee omgaan. Wat je daarvoor moet doen is een strategie volgen die rekening houdt met de beurstrend.

Bent u een wat defensief ingestelde belegger?
Dan is WoensdagTrader-Easy voor u een zeer geschikte strategie. Als abonnee zou u op 9 mei uw aandelen hebben verkocht en u zou dus geen enkele last hebben gehad van de beursdaling van de afgelopen vier weken.

Dit jaar al 9% rendement, terwijl de beurzen (fors) in het rood staan. Het doel van deze strategie is dan ook om zo maximaal mogelijk te profiteren van een forse beursstijging en om geen last te hebben van een beursdaling.

Een half uurtje per week
Het enige dat u doet is iedere woensdag een half uurtje besteden om wat aandelen te verkopen en wat nieuwe aandelen daarvoor in de plaats te kopen. Zodat u altijd belegt in aandelen van bedrijven wiens winstverwachting fors opwaarts is bijgesteld. In aandelen die positief in het nieuws zijn. Ideaal toch?

Of bent u meer aanvallend ingesteld?
Zelf volg ik het voor aanvallende beleggers geschikte WoensdagTrader-Trend. Tot vorige week hadden we 12% rendement, maar daar zijn de afgelopen vier beursdagen nog een procent of 5 bijgekomen. En dat allemaal in een tot nu toe slecht beursjaar!

Naar mijn bescheiden mening de komende jaren cruciaal
Mijn mening is dat je de komende jaren absoluut met een deel van je geld een strategie moet volgen waarbij je rekening houdt met de algehele beurstrend. Wat mij betreft is het zelfs cruciaal!

Voor mij persoonlijk is WoensdagTrader daarvoor de ideale strategie.
Klikt u hier om vanaf nu ook deze unieke strategie te gaan volgen.

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: