Het enige alternatief

In dit artikel vertelde ik u vorige week waarom er in de huidige valuta-oorlog voor de gewone burger met een spaarrekening geen tussenweg is. Geen neutrale uitkomst.

Je wordt slachtoffer. Of je komt hier als winnaar uit.

Daarom vind ik het ontzettend belangrijk om hierop actief in te spelen. En juist dát is wat we met het rapport “De Dollar is aan het Stijgen!” doen.

Het artikel hierboven gaat over een offensief signaal. Maar we geven in het rapport ook prachtige mogelijkheden om defensieve posities in te nemen. Posities waar je geen omkijken naar hebt, en die we nog een tijd lang zullen aanhouden.

De enige andere oplossing…
Wil je daar allemaal niets van weten, dan is er wat ons betreft op termijn één oplossing om de koopkracht van je spaargeld te beschermen. En dat is fysiek goud.

Over goud kwam ik deze week toevallig onderstaande grafiek tegen.

Deze grafiek laat zien dat voor iedere ounce fysiek goud nu maar liefst 228 papieren claims zijn. Ofwel 228 papieren goudbeleggers die (zonder het van elkaar te weten) allemaal denken aanspraak te maken op dezelfde ounce goud.

Zoals u op de grafiek kunt zien, is dit een hallucinante situatie. Die tot ruim twee jaar geleden nog onvoorstelbaar was.

Wanneer barst de goldrush los?
Ik weet niet hoe lang en hoe ver deze maffe toestand nog door kan gaan. Niemand weet het, want niemand heeft het ooit eerder meegemaakt.

Maar zodra de goldrush straks los barst, zijn héél veel papieren goudbeleggers (ETF’s en futures) hun geld kwijt. En zal het onmogelijk zijn om zelfs nog aan een grammetje fysiek goud te komen.

Daarom vinden wij het zéér verstandig om nu alvast een deel van je spaargeld om te zetten in fysiek goud en/of zilver. En vooral om periodiek bij te kopen. U kunt dat doen bij onze favoriete aanbieders.

Onze verwachting
De hierboven vermelde bom kan ieder moment barsten. Maar het kan ook nog een tijdje duren. Zoals ik hierboven al schreef, weet niemand hoe lang dit nog kan doorgaan.

Buiten dat verwachten wij echter dat goud en zilver pas écht fors in prijs gaan stijgen, zodra de Fed straks (in 2016 of 2017) aankondigt opnieuw geld te gaan printen.

Tot die dag verwachten wij met ons rapport “De Dollar is aan het Stijgen!” een fors hoger rendement te behalen.

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: