Jim Rogers: De bubbel zal barsten

Bijgaand een kort en zeer interessant interview met superbelegger Jim Rogers. Hij vertelt daarin onder meer dat hij ‘short US Treasuries’ zit, ofwel inspeelt op het barsten van de enorme bubbel op de Amerikaanse obligatiemarkt. Precies zoals wij doen met onze obligatiestrategie.

De grote superbeleggers spelen dus al in op het barsten van deze enorme bubbel, of zitten op scherp om hun posities in te nemen. Klikt u hier als u van deze unieke situatie wilt meeprofiteren.

Daarnaast vertelt Jim Rogers u waarom hij 46 jaar lang negatief is geweest over Rusland en waarom hij sinds kort zijn mening heeft bijgesteld. En waarom China de laatste drie jaar precies heeft gedaan wat nodig was om de economie gezond te houden.

Afgelopen dinsdag vertelde ik u waarom je nooit moet luisteren naar wat politici zeggen, maar alleen moet kijken naar wat ze daadwerkelijk doen. Jim Rogers laat zien dat hij daarin de allerbeste is.

Ik kan daar trouwens aan toevoegen dat het vooral wél verstandig is om te luisteren naar wat een compleet onafhankelijke superbelegger, die de wereld twee keer rond is geweest, te vertellen heeft.

 

PS: De beursweek is tot nu toe precies gelopen zoals ik dinsdag in onze nieuwsbrief beschreef. Een ideaal moment om met bijvoorbeeld MaandagTrader-Trend te starten. We hebben nog slechts twee plaatsen vrij. Meldt u zich hier snel aan!

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: