Het begin van de financiële tsunami is daar!

Ik vertelde u dinsdag in dit artikel al uitgebreid over de huidige valuta oorlog. Die is in 2009 begonnen door de VS. Bernanke verlaagde de rente naar 0% en printte en passant nog even bijna $4.000 miljard.

Waardoor enorme hoeveelheden dollars werden geleend en belegd/geïnvesteerd in opkomende landen waar de rente veel hoger is. En waardoor het totale bedrag aan buiten de VS uitstaande leningen opliep tot maar liefst $9.000 miljard.

VS doet nu even niet meer mee
Omdat de Fed haar doel van economische groei en lage werkloosheid voorlopig lijkt te hebben bereikt, is de VS (de aanstichter van dit alles) zowat het enige land ter wereld dat even niet meer meedoet aan de valuta-oorlog.

Het gevolg zien we op de langjarige grafiek hieronder. De dollar-index is enorm gestegen. Naar haar hoogste punt van de afgelopen 12 jaar. En is fors door aan het stijgen.

Sinds ik u half januari voor het eerst vertelde over ons speciale rapport “De Dollar is aan het Stijgen!“, is de dollar-index met maar liefst 7,5% gestegen. Zéér uitzonderlijk voor een valuta-index. Maar de situatie is ook uitzonderlijk!

Nu al mooie winsten. Maar dit is pas het begin!
Sinds we ons speciale rapport naar de eerste abonnees stuurden, hebben we al mooie winsten behaald. Maar mensen, dit is pas het begin!

Want door de hevige valuta-oorlog en de verwachte renteverhoging in de VS, zal de dollar de komende tijd nog fors doorstijgen. En zal de $9.000 miljard aan geleende dollars een spoor van vernieling veroorzaken in opkomende landen.

Eerste tekenen van paniek
Een maand geleden stuurden we onze abonnees een nieuw signaal. Om in te spelen op de daling van de beurs in een opkomend land. Sindsdien is die beurs met maar liefst 10% gedaald. In één maand tijd!

Nu zien we in de berichtgeving over dat land de eerste tekenen van paniek ontstaan. Waardoor die beurs rijp is om fors verder te dalen.

Nieuwe signalen
Op diverse andere beurzen zien we een soortgelijke ontwikkeling. We staan op het punt om ook daarvoor nieuwe signalen naar onze abonnees uit te sturen.

Want als de eerste domino valt, volgen er automatisch meer. We staan aan het begin van een financiële tsunami die zijn weerga niet kent!

Profiteer van crashende beurzen!
Met ons rapport “De Dollar is aan het Stijgen!” gaan we enorm verdienen aan crashende beurzen in opkomende landen. We nemen daarbij posities in die voor iedere belegger zeer eenvoudig in te nemen zijn.

Profiteer met ons mee! Bestel dit speciale rapport hier.

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: