Als je met iemand ruzie hebt…

Gisteren kwam de onvermijdelijke (eerste) tegenmaatregel van de Russen. Een verbod op het importeren van groente en fruit uit de VS en de EU.

Er is één ding dat we ons bij deze crisis goed moeten realiseren. Namelijk dat de Amerikanen maar liefst $5 miljard hebben geïnvesteerd in het destabiliseren van het Oekraïne onder de in 2010 democratisch gekozen Janoekovytsj.

Schoothondjes
En dat de EU vanaf het begin als een schoothondje achter de Amerikanen heeft aangelopen. Zelfs na het inmiddels beruchte F**k the EU-telefoongesprek tussen Amerikaans staatssecretaris Victoria Nuland en de Amerikaanse Ambassadeur in Oekraïne.

Een gesprek waarin de twee trouwens bespraken wie er wel en niet in de nieuwe Oekraïense regering zou mogen plaats nemen. Op een moment dat de democratisch gekozen Janoekovytsj nog steeds president was.

Pauzeer hier even. En bedenk hoe belachelijk dit is.

Buitenlanders die bespreken wie er in jóuw land wel of niet in een regering mag gaan zitten, terwijl de huidige, democratisch gekozen president er nog zit.

Dat is alsof de trainer van Ajax beslist wie de nieuwe trainer van FC Utrecht zal gaan worden, terwijl de huidige trainer er nog gewoon zit.

Als je met iemand ruzie hebt
Als je ruzie met iemand hebt, dan is dat vaak gebaseerd op een misverstand of op emotioneel gedrag. En kan het nadien gemakkelijk worden uitgepraat.

Maar wat als je ruzie hebt met iemand die een vuil spelletje met je speelt? Dan kan het alleen worden uitgepraat als diegene toegeeft dat hij niet eerlijk is geweest én daarvoor nederig zijn excuses aanbiedt.

Aardgasrekening knalt omhoog
In deze situatie spelen de Amerikanen een vuil spelletje. En ik zie het écht niet gebeuren dat Obama zoiets toegeeft, en daarvoor zijn excuses bij Poetin gaat aanbieden. En dus zal deze ruzie voorlopig niet worden opgelost. In ieder geval niet zolang Obama en Poetin nog president zijn.

Mijn conclusie is daarom dat de nu uitgebroken handelsoorlog voorlopig nog geen einde heeft bereikt. En dat we er niet gek van moeten opkijken als het alleen maar erger wordt.

Als Rusland straks besluit om ook geen aardgas meer naar Europa te exporteren. Is er zomaar 30% minder aardgas beschikbaar in Europa. Wat zal onze aardgasrekening daarvan omhoog schieten!

Stemming op beurzen verslechtert zichtbaar
Afgelopen dagen is al goed duidelijk geworden dat de onzekerheid op de beurzen toeneemt. Dat de stemming zichtbaar verslechtert. Als de nervositeit nog verder toeneemt, kan zomaar een verkoopgolf ontstaan, en kunnen beurzen in korte tijd hard onderuit gaan.

Het is echter totaal onnodig om de komende tijd je humeur te laten verpesten. Want je kunt óók enorm profiteren van dalende koersen!

Nu al op winst
Dinsdag vertelde ik u dat we twee nieuwe signalen hadden uitgestuurd voor ons rapport “De Nieuwe Internet Hype”. Met beide signalen staan onze Hype Rapport abonnees nu al op mooie winsten.

Maar de koersen van deze beide aandelen moeten nog véél verder omlaag. Zullen véél harder dalen dan de beurs. Daar gaan onze abonnees de komende tijd nog enorm van profiteren.

Zelfs na 80% koersdaling nog veel te duur
Vandaag sturen we trouwens opnieuw een signaal uit. Het betreft een aandeel dat maar liefst 277 keer de voor volgend jaar verwachte winst noteert. 277 keer!

Zelfs als dat aandeel met 80% in koers daalt, noteert het nóg 55 keer de winst. En is het nog steeds veel te duur!

Laat uw humeur niet verpesten door beursdaling
Wilt u de komende tijd uw humeur laten verpesten door een fors dalende beurs?
Of wilt u er juist gebruik van maken om een pak extra winst binnen te halen?

Ik weet zeker dat u voor het laatste kiest.

Inschrijving een dag lager open
Omdat wij de huidige situatie toch wel héél uitzonderlijk vinden, hebben we besloten om de inschrijving een dag langer open te laten. Zodat u alsnog de kans hebt om op deze unieke situatie in te spelen.

Als u mee wilt profiteren van enorme koersdalingen, dan hebt u nú nog de kans!
Meldt u hier aan om te profiteren van 80% tot zelfs 100% koersdalingen

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: