Ook zo’n hekel aan grote fluctuaties?

We ontvangen veel mails van lezers die eigenlijk het liefste helemaal niet beleggen. Die gewoon een enorme hekel hebben aan grote fluctuaties in hun vermogenspositie. Die gewoon zo weinig mogelijk risico willen nemen. En die eigenlijk het liefste hun geld gewoon op een spaarrekening willen aanhouden.

Die beleggers zijn nu bezorgd omdat ze zelf ook begrijpen dat dankzij de ECB en onze politici het aanhouden van geld op een spaarrekening voor de komende jaren een enorm risico inhoudt.

Geen spaarrekening, wel laag risico
Hebt u ook zo’n hekel aan grote fluctuaties in uw vermogenspositie? Dan heb ik goed nieuws voor u. Want dan hebben we speciaal voor u een prachtige beleggingsstrategie ontworpen. Beleggen-in-Wereldaandelen.

Door te beleggen in aandelen van dominante wereldspelers beperk je het risico op grote fluctuaties, terwijl je wel een mooi koerspotentieel hebt. Daarbij belegt u in aandelen die hebben bewezen een ieder jaar groeiend dividend uit te keren.

Drie winstbronnen. Waarvan er twee risicoloos zijn.
De strategie is zodanig opgezet dat u rendement behaalt uit drie verschillende bronnen. En twee daarvan zijn compleet risicoloos.

Beperkt risico. Weinig fluctuaties in uw vermogenspositie. Toch een goed rendement. Klikt u hier voor meer informatie.

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: