Haal uw winst uit drie verschillende bronnen

Beleggen is als ondernemen. Als je een onderneming start en je besluit slechts één product te verkopen, dan heb je ook slechts één bron van inkomsten. Iedere ondernemer zal kunnen beamen dat je beter drie producten kunt verkopen. Dan heb je drie bronnen van inkomsten en heb je minder last van schommelingen in de omzet/winst. En dus heb je véél meer stabiliteit.

Een simpele gedachtegang
Vertalen we dat naar beleggen, dan kunnen we ons de vraag stellen: waarom zouden we ons rendement laten afhangen van alleen maar koerswinst? Dus van slechts één bron van inkomsten, die ook nog eens de meest onstabiele is?

Die simpele gedachtegang is ons uitgangspunt geweest bij het bedenken van deze nieuwe strategie. We bedachten de volgende drie pijlers:

    • Beleg alleen in aandelen van dominante wereldspelers, want die groeien gestaag door, zijn crisisbestendig en je hebt minder last van koersschommelingen.
    • Zorg dat je een regelmatig dividend binnen haalt. En het liefst een jaarlijks stijgend dividend.
    • Zorg dat je regelmatig optiepremie binnenhaalt, te beginnen bij de aankoop van een aandeel.

100% risicovrije inkomsten
Uiteraard heb je bij aandelen altijd te maken met koersschommelingen. Alleen weten we dat die bij aandelen van dominante wereldspelers een stuk minder zijn dan bij kleinere aandelen.

Maar daarnaast heeft u met dividend én ontvangen optiepremie twee bronnen van inkomsten die 100% risicovrij zijn! En dat helpt om een regelmatig en goed rendement binnen te halen!

Een crisisbestendige beleggingsstrategie
U hebt dus nu de unieke kans om te beleggen in de aandelen van wereldwijd actieve bedrijven en daarnaast regelmatig inkomsten te genereren uit dividend én optiepremie.

Een ideale manier om een goed rendement te behalen, waarbij u véél minder last hebt van het grillige karakter van de beurs. Ofwel een crisisbestendige beleggingsstrategie die u de tijdens een crisis broodnodige gemoedsrust bezorgt!

Komende maandag nemen we onze eerste positie in
We gaan maandag gelijk starten met het binnenhalen van risicovrije inkomsten. We vertellen u uiteraard precies wat we gaan doen, waarom we dat doen én we registreren iedere transactie!

Wilt u beleggen met een pak minder risico?
En wilt u daarnaast regelmatige risicovrije inkomsten uit dividend en optiepremies?

Klikt u dan snel hier om u aan te melden voor deze unieke splinternieuwe beleggingsstrategie!

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: