Absoluut de beste…

Afgelopen vrijdag lanceerden we in deze nieuwsbrief onze nieuwe ‘beleggen in wereldaandelen’ strategie. Een strategie waarbij we onze inkomsten niet uit één bron, maar uit drie bronnen gaan halen.

We gaan voor koerswinst op aandelen van grote, dominante wereldspelers. Daarnaast gaan we voor dividend en optiepremies. Die laatste twee zijn compleet risicoloos, want een eenmaal ontvangen optiepremie kan ons onmogelijk meer worden afgepakt.

Slachtoffer van emoties en koersschommelingen
Steeds weer blijkt dat de gemiddelde particuliere belegger slecht tegen grote koersschommelingen kan. Hij raakt nerveus of gefrustreerd en geeft vervolgens vaak op precies het verkeerde moment de pijp aan Maarten. De particuliere belegger staat er wereldwijd om bekend dat hij aan de hoogste koers koopt én dat hij aan de laagste koers verkoopt.

Stukje bij beetje naar een prachtig rendement
Met deze strategie zal dat u niet gebeuren. Ten eerste zijn de koersschommelingen bij grote, dominante wereldspelers minder dan bij kleinere aandelen. Ten tweede zult u nooit aan de hoogste koers te kopen. En ten derde zult u regelmatig risicovrije inkomsten hebben uit dividend en uit ontvangen optiepremie.

U zult uw rendement stukje bij beetje opbouwen. Vanuit het simpele principe dat vele kleine beetjes winst leiden tot een zeer goed rendement. Terwijl je veel minder risico loopt dan bij een normale strategie!

Absoluut de beste…
Mijn bescheiden mening is dan ook dat ‘Beleggen-in-Wereldaandelen’ voor veruit de meeste particuliere beleggers ABSOLUUT DE BESTE strategie is!

Klikt u hier om vanaf nu ook via deze unieke strategie te gaan beleggen.

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: