7% risicovrije inkomsten

Afgelopen maandag hebben we enkele nieuwe orders uitgestuurd voor onze Beleggen-in-Wereldaandelen strategie. We gaan op twee aandelen risicovrije optiepremie binnenhalen en daar bovenop weten we al dat we deze maand op drie aandelen dividend gaan ontvangen.

In totaal levert dat ons deze maand 0,4% aan risicovrije inkomsten op. Dat is 4,8% op jaarbasis. Mooi stukje extra zekerheid in onzekere tijden. En dat terwijl onze abonnees bijna een derde deel van het startkapitaal aan de zijlijn hebben gehouden. Over het daadwerkelijk belegde geld hebben we zodoende zelfs 7% risicovrije inkomsten.

Een risico dat geen echt risico is
Als we een put-optie schrijven, dan ontvangen we optiepremie. En die ontvangen optiepremie is en blijft van ons. Hoe dan ook! Het enige risico dat we lopen is dat we gedwongen kunnen worden om het aandeel te kopen. Maar als het een aandeel betreft van een dominante wereldspeler die ook nog eens ieder kwartaal een mooi dividend uitkeert, dan is dat geen enkel probleem. Graag zelfs!

Vanaf het moment dat je wordt gedwongen om een aandeel aan te kopen, houd je het dus rustig vast en strijk je ieder kwartaal een mooi dividend op. En dat over een aandeel dat je (door het schrijven van die put-optie) toch al met korting hebt kunnen aankopen!

Opkrikken naar 8%
Als het een beetje meezit, dan sturen we maandag nog een signaal uit naar onze abonnees. Om een call-optie te schrijven, waardoor we onze risicovrije inkomsten voor deze maand opkrikken naar 8% op jaarbasis!

En we gaan een verdere beursdaling gebruiken om nieuwe posities in te nemen, waardoor we de maandelijkse risicovrije inkomsten nog verder gaan opschroeven.

Voor wie geschikt?
Beleggen-in-Wereldaandelen is voor u geschikt als u een hekel aan grote koersfluctuaties heeft. En als u iedere maand inkomsten wilt uit uw beleggingen.

Beleggen in wereldaandelen van dominante wereldspelers? Iedere maand risicovrije inkomsten, waardoor je een pak meer zekerheid inbouwt?
Meldt u zich hier aan voor Beleggen-in-Wereldaandelen.

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: