We waren iets te vroeg

Eén van de rapporten die je gratis bij een TopAandelen-abonnement als bonus ontvangt, is het rapport met als titel “De Amerikaanse obligatiemarkt staat op springen!”.

Die titel klopt als een bus. Alleen waren wij met dit rapport véél te vroeg. Beleggen is ook een leven lang lessen leren.

Gelijk hebben. Gelijk krijgen.
De grootste winsten zijn met beleggen te behalen als je op basis van harde cijfers en logisch nadenken concludeert dat een bepaalde ontwikkeling onvermijdelijk is. Tegelijk geldt echter dat het lang kan duren voordat de beurs tot dezelfde conclusie komt. Voordat je dus niet alleen gelijk hébt, maar ook gelijk krijgt.

A dime in front of a steamroller
Op dit moment krijg je 2,5% rente als je je geld voor tien jaar uitleent aan de Amerikaanse overheid. Terwijl inflatie inmiddels is gestegen tot 2,1%. Als inflatie op dit niveau blijft, dan ga je op een 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie een reëel rendement van 0,4% per jaar maken. Vóór belastingen.

In het Engels noemt men dit: picking up a dime in front of a steamroller.

Achter de oren krabben
Zodra inflatie richting 2,5% gaat, verdwijnt ook het laatste beetje rendement op de Amerikaanse staatsobligatie. Dan gaan obligatiebeleggers zich écht achter de oren krabben. Obligatiekoersen zullen dalen. Beleggers zullen aan het verkopen slaan. Paniek zal uitbreken.

Bubbel van historische proportie
Zodra die paniek uitbreekt, is het bij ons feest. Want de Amerikaanse obligatiemarkt is een bubbel van historische proportie. Een absolute megabubbel. Die ieder moment kan barsten.

Met de concrete, simpel te volgen strategie die wij in ons obligatierapport beschrijven, gaan wij daar van profiteren. En u kunt meeprofiteren.
Bestel het rapport hier!

Of profiteer van het feit dat u dit unieke rapport als bonus helemaal gratis ontvangt bij een TopAandelen-abonnement!

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: