We hoeven de winst alleen maar op te rapen

Ik hoop dat u het filmpje dat ik u gisteren toestuurde aandachtig hebt bekeken. En dat u zich nu écht realiseert dat de VS feitelijk een failliet land is.

Het grappige van dit alles is dat de cijfers die dit bewijzen gewoon op de website van het Witte Huis te vinden zijn. Obama en consorten publiceren ieder jaar deze rampzalige cijfers en doen vervolgens alsof er niets aan de hand is. En de bevolking lijkt het allemaal nog te geloven ook!

Hallucinante geldverspilling
U kunt op die website met eigen ogen zien dat de VS dit jaar $2469 miljard aan inkomsten heeft en maar liefst $3796 miljard aan uitgaven. Dat betekent dat de Amerikaanse overheid maar liefst 54% meer geld uitgeeft dan er in de schatkist binnen komt. Inderdaad, hallucinante geldverspilling.

En van die $2469 miljard die er dit jaar in de schatkist binnenkomt, gaat maar liefst $2175 op aan sociale uitkeringen, ofwel 88%. Cijfers die je in geen enkel EU-land zult vinden. Mocht u dus nog steeds denken dat de VS een kapitalistisch land is, dan weet u bij deze dat dit grote flauwekul is.

Veilige haven
Nog gekker zijn de rentekosten. Die bedragen dit jaar $230 miljard. De VS blijkt over haar enorme, fors stijgende staatsschuld dit jaar per saldo slechts 1,5% rente te betalen.

Hoe dat kan? Omdat Amerikaanse staatsobligaties door het gros van de beleggers nog steeds als een veilige haven wordt beschouwd. Zij blijven geld lenen aan de massaal geld verspillende Amerikaanse overheid en nemen daarbij zélfs genoegen met 1,5% rente.

Bekijk de cijfers en u weet genoeg
Als u het filmpje goed hebt bekeken, of gewoon de cijfers op de website van het Witte Huis, dan weet u genoeg. Dan weet u dat dit een onhoudbare situatie is. Dat straks met 100% zekerheid de dag aanbreekt dat beleggers massaal wegvluchten uit Amerikaanse staatsobligaties. En dat de zaak dan volledig instort.

De grootste ooit
Nergens valt zoveel aan te verdienen als aan het uiteenspatten van een enorme zeepbel. En deze is misschien wel de grootste ooit! In ons obligatierapport vertellen we u precies hoe u op een simpele, concrete manier op het uiteenspatten van deze enorme zeepbel kunt inspelen.

We hoeven de winst straks alleen maar op te rapen
Onze overtuiging is dat we honderden procenten winst gaan behalen. We weten dat die winst op de grond gaat vallen. We hoeven niets anders doen dan daar rustig op te wachten en het vervolgens oprapen. Klikt u hier om het rapport snel te bestellen.

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: