Wat te doen bij hyperinflatie?

Ik kan u uiteraard niet met een deprimerend artikel laten zitten, zonder u te vertellen wat u kunt doen om te voorkomen dat u slachtoffer wordt. Hoewel we u dit ook in ons gratis rapport “Wees voorbereid en heb een plan!” uitgebreid vertellen, ga ik er hier nog even op in.

Mijd spaarrekening en (staats)obligatie
Ten eerste geldt dat beleggingen die traditioneel als veilig worden gezien, nu juist het minst veilig zijn. Spaarrekeningen en staatsobligaties helpen u enorm snel van uw koopkracht af. Ik zet mijn spaargeld daarom stap voor stap om in goud en zilver.

Goedkope aandelen van financieel sterke, goed presterende bedrijven zijn (ondanks koersschommelingen) ook een stuk veiliger omdat je een stuk eigendom in een onderneming bezit. En zelfs in de meest dramatische perioden zijn er diverse bedrijfstakken die goed presteren. In dit artikel vertelde ik u al van welke wereldwijde trends we de komende jaren met onze TopAandelen service zullen profiteren.

Een fors op en neer bewegende beurs
Maar terwijl bijvoorbeeld de spaarrekeningen en obligaties de slechtst denkbare beleggingen zijn, zullen door het vele geld printen de beurskoersen fors op en neer bewegen. Forse beursstijgingen, maar ook forse dalingen. Dat maakt het leven voor de gemiddelde belegger niet bepaald gemakkelijk.

Daarom is het volgens mij van het grootste belang om (met een deel van je geld) een strategie achter de hand te hebben waarin je ook winst maakt bij dalende koersen.

Kans op forse daling groeit met de dag
We hebben de laatste drie jaar geen forse beursdaling meer gezien. En juist daarom wordt de kans op een tijdelijke forse daling alleen maar groter.

En juist daarom blijft WoensdagTrader-Trend mijn favoriete strategie voor de komende jaren. Want daarmee gaan we enorm verdienen aan een tijdelijke forse beursdaling én aan het daarop volgende herstel. Klikt u hier om van deze unieke strategie te profiteren.

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: