Vandaag de moeder aller bubbels

De Amerikaanse obligatiemarkt is op dit moment de grootste bubbel ooit. De moeder aller bubbels. De snel stijgende staatsschuld bedraagt inmiddels $16,2 biljoen. Een bedrag dat tien jaar geleden nog onmogelijk leek.

Die gehele staatsschuld wordt gefinancierd door uitgifte van staatsobligaties. En dus moeten er beleggers zijn die deze staatsobligaties willen kopen, ofwel hun geld willen uitlenen aan de VS.

De paradox is dat als je nu je geld voor tien jaar uitleent aan de VS, je daar een slordige 1,8% rente op ontvangt. Na inflatie lever je zelfs in! Gewoon omdat de meeste mensen, verlamd door angst, niet weten wat ze met hun geld moeten doen. En dus precies het verkeerde doen.

Steeds grotere dosis nodig
Bill Gross, baas van het grootste beleggingsfonds ter wereld, vergelijkt de Amerikaanse verslaving aan geld spenderen zelfs met een “crystal meth” verslaafde. Want de VS heeft een steeds grotere dosis geld nodig om zich goed te blijven voelen, waardoor de staatsschuld hard oploopt.

Honderden procenten winst te rapen
Iedereen die een beetje logisch nadenkt, weet dat deze bubbel gaat barsten. En daaraan kunt u op een eenvoudige manier honderden procenten rendement verdienen. Bestelt u daarvoor hier het unieke obligatierapport.

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: