Tijd genoeg, maar…

U zult het vast wel eens lezen in onze nieuwsbrief en misschien ook in andere nieuwsbrieven. Dat het verstandig is om NU te reageren als je wilt inspelen op een bepaalde ontwikkeling. Bijvoorbeeld omdat er indicaties zijn dat een koersstijging ieder moment kan aanvangen en omdat het belangrijk is om er op tijd bij te zijn.

Afgelopen vrijdag vertelde ik u in dit artikel dat de eerste groepen beleggers hun Amerikaanse staatsobligaties aan het verkopen zijn. We zitten dan ook gevaarlijk dicht tegen een ineenstorting van deze markt aan.

Duizenden hedge funds staan te trappelen
Niet honderden, maar letterlijk duizenden hedge funds staan nu op het punt om posities in te nemen, om zodoende in te spelen op de ineenstorting van de Amerikaanse obligatiemarkt. En als een markt eenmaal instort, dan kan het hard gaan. Vrijdag schreef ik al dat de rente tot boven 15% zal stijgen.

Bernanke zal tegenspartelen
Maar ik vermoed wel dat dit over een periode van enkele jaren gaat gebeuren. Al is het alleen maar omdat Bernanke al het mogelijke zal doen om de rente zo laag mogelijk te houden en dus nog veel meer geld gaat printen. Er is dus geen échte haast om op deze ontwikkeling in te spelen.

Want ook nadat de rente straks is gestegen naar 5%, zal er nog meer dan genoeg ruimte zijn om een enorme koerswinst te realiseren door in te spelen op de instorting van de Amerikaans obligatiemarkt.

Alleen is het wel zo verstandig om dat juist eerder te doen. De grootste winsten worden gemaakt door beleggers die er het eerste bij zijn.

Nu al 11% winst. En er is nog nauwelijks iets gebeurd!
Vorige week hadden we het signaal om in te stappen. We staan na één week op 11% koerswinst, terwijl de rente slechts is gestegen naar 3,48%. Er is dus nog nauwelijks iets gebeurd. Als de rente straks is gestegen naar 5%, zullen we al ongeveer 100% koerswinst hebben.

Er is dus geen echte haast. Er is zelfs meer dan genoeg tijd. Maar waarom niet tijdig op deze enorme kans inspelen, zodat je een zo maximaal mogelijk resultaat haalt?

Concreet en eenvoudig
In ons unieke obligatierapport vertellen we u precies hoe u dit kunt doen. Concreet en eenvoudig. We bieden het u aan voor een vriendenprijs. Bestelt u snel hier het rapport.

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: