Een unieke kans om er vanaf het prille begin bij te zijn…

In 1942 startte een bull markt voor aandelen die ongeveer 24 jaar aanhield. Daarna volgde een periode van 16 jaar waarin de beurs per saldo zijwaarts bewoog. In 1982 was het een goed moment om weer in aandelen te gaan beleggen, want toen startte een bull markt die bijna 18 jaar aanhield.

Eind jaren ’60 startte een bull markt in grondstoffen die tot 1980 aanhield. Toen volgde een bear markt, die tot eind jaren ’90 aanhield. Sindsdien zitten we met grondstoffen (waaronder goud en zilver) in een bull markt, die nog jarenlang kan aanhouden.

Vanaf 1950 startte voor obligaties een bear markt die tot 1982 zou duren. In obligaties beleggen stond gelijk aan verlies lijden. In 1980 startte een bull markt voor obligaties die pas nu in 2011 op haar einde loopt. In obligaties beleggen stond de afgelopen 30 jaar gelijk aan jaarlijks rente ontvangen én koerswinst maken.

Zou het niet fantastisch zijn als…
…je van zo’n langjarige trend zou kunnen profiteren? Vanaf het begin? Als je dus in 1982 aandelen zou hebben gekocht en die tot eind 1999 zou hebben vast gehouden. Of als je in 1980 in obligaties was gaan beleggen en die tot nu zou hebben vast gehouden? Of als je in 1999 in grondstoffen was gaan beleggen?

Er zijn maar weinig beleggers die vanaf het prille begin van een bull-markt of een bear markt profiteren. En het gebeurt ook niet ieder jaar dat een bull markt of een bear markt op het punt staat te beginnen.

Maar nu is die kans er wel!
Want de Amerikaanse obligatiemarkt heeft de afgelopen 30 jaar een bull markt gehad en die bull markt loopt nu ten einde. De rente kan bijna niet verder omlaag, maar wel omhoog! Een historisch hoge staatsschuld, een enorm jaarlijks begrotingstekort en inflatie die nu al 4% is, staan er garant voor dat de rente de komende jaren fors zal stijgen.

10, 20 of zelfs 30 jaar lang profiteren van een bear markt
We hebben NU dus de kans om vanaf de start van een jarenlange bear markt te profiteren. Een bear markt in obligaties die 10, 20 of misschien zelfs 30 jaar gaat duren. In ons rapport “
De Amerikaanse obligatiemarkt staat op springen!” vertellen we u precies hoe u op een supereenvoudige manier van deze unieke situatie kunt profiteren.

U hebt NU de kans om er vanaf het begin bij te zijn!
Grijp die kans.
Klikt u hier om het rapport nu te bestellen.

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: