De bom gaat onherroepelijk barsten

De Amerikaanse overheid realiseerde in de maand februari een begrotingstekort van maar liefst $229 miljard. In één korte maand tijd, gaf de Amerikaanse overheid eventjes $229 miljard meer geld uit dan er in de schatkist binnenkwam!

Omdat de reguliere media dit nieuws lijken te negeren, plaatste ik op mijn twitter account de link naar het persbericht van het Congressional Budget Office. Over de eerste vijf maanden van fiscaal jaar 2012 heeft de Amerikaanse overheid al een begrotingstekort van $578 miljard gerealiseerd. Daarmee stevent de VS af op een totaal begrotingstekort van bijna $1400 miljard over 2012.

De Amerikaanse staatsschuld is inmiddels opgelopen tot $15.517 miljard. En zal dit fiscale jaar (dat eindigt op 30 sep) verder oplopen tot ongeveer ongeveer $16.300 miljard. Een ongelofelijk hoog bedrag. Door die fors stijgende staatsschuld moeten er ook fors meer beleggers gevonden worden die tegen een belachelijk lage rente hun geld aan de Amerikaanse overheid willen uitlenen, terwijl ze daarbij ook nog eens een enorm inflatierisico lopen.

Je hoeft geen rekenwonder te zijn om te weten dat dit gegarandeerd mis gaat. De enorme bubbel die de Amerikaanse obligatiemarkt is geworden, gaat onherroepelijk barsten. Wij spelen daarop in en zullen er honderden procenten winst op maken. Voor een absolute vriendenprijs kunt u ook inspelen op deze onvermijdelijke ontwikkeling. Klikt u hier voor meer info.

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: