Angst zal de boel doen klappen

Afgelopen vrijdag vertelde ik u in dit artikel dat inflatie in de VS nu stijgend is, maar dat de Fed niets doet om het in te dammen.

Ik vertelde u ook dat obligaties een dramatische belegging zijn als inflatie stijgt.

Daaruit kan je concluderen dat hoe hoger inflatie stijgt, hoe harder obligatiekoersen zullen dalen. En hoe meer winst wij met onze obligatiestrategie gaan maken.

Het zal veel sneller gaan
Onze verwachting is echter dat het veel sneller zal gaan dat dat. Wij verwachten dat obligatiebeleggers massaal zullen verkopen zodra de angst voor uit de hand lopende inflatie de boventoon gaat krijgen.

Dat deze historische bubbel dus zal barsten vóórdat inflatie effectief hard stijgt. Bijvoorbeeld als reactie op het instellen van exit-fees voor beleggingen in obligatiefondsen, of als reactie op de volgende domme uitspraak van Yellen.

Het gaat om de angst
Het is niet de inflatie zelf, maar de angst voor inflatie die het doet. En omdat de Amerikaanse obligatiemarkt een enorme bubbel is, zal ook dit keer gebeuren wat altijd gebeurt als een bubbel barst.

Dat is dat iedereen tegelijk naar de uitgang wil. Dat er paniek uitbreekt onder beleggers die van hun obligaties af willen.

Daarom zal het naar onze overtuiging enorm hard gaan. En zullen we met onze obligatiestrategie in korte tijd enorme winsten realiseren. Klik hier om te profiteren van het barsten van de grootste bubbel aller tijden.

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: