Zorg dat je er als winnaar uit komt!

Gisteren vertelde ik u in dit artikel over de zeldzame combinatie van factoren die we nu zien. Een combinatie die we in het verleden slechts enkele keren zagen, en die iedere keer leidde tot een forse beursdaling of zelfs een heuse beurscrash.

In de toekomst kijken kan niemand. Feit is echter dat de beurs duur is, dat de rente stijgt, dat het sentiment overdreven positief is en dat héél veel aandelen met geleend geld zijn gekocht.

Het zijn feiten waar je niet omheen kunt. Die je niet mag negeren.

Zoals ik u gisteren al vertelde, is het juist nu van het grootste belang dat u niet alleen afhankelijk bent van stijgende koersen. Dat is vragen om ellende.

Zorg dat je er als winnaar uit komt!
Ik weet dat veel beleggers het een raar idee vinden om op dalende koersen in te spelen. Maar ten eerste is short gaan op aandelen zéér eenvoudig. En ten tweede helpt het je om juist in een precaire situatie als deze je risico te verlagen.

Als je dan ook nog inspeelt op dalende koersen van aandelen waarvoor je alle reden hebt om 80% tot zelfs 100% koersdalingen te verwachten, dan kom je als winnaar uit een forse beursdaling.

Wij bieden u daarvoor twee fanastische mogelijkheden.

De nieuwe subprime crisis

Allereerst is daar de historische bubbel in de markt voor auto’s en autoleningen. Er zijn jarenlang massaal auto’s mét leningen verkocht aan financieel armlastige mensen, die hun leningen nooit zullen kunnen afbetalen.

De stijgende rente helpt alvast om deze bubbel sneller te laten barsten.

Deze bubbel leidt onherroepelijk tot een nieuwe subprime crisis en tot een golf van faillisementen in deze sector.

90% tot 100% koersdalingen zijn onvermijdelijk!
Klik hier om dit unieke rapport snel te bestellen.

 

Belachelijk dure internet aandelen

Daarnaast hebben we de nieuwe internet bubbel, die nog steeds niet definitief is gebarsten.

Voor ons rapport “De Nieuwe Internet Hype” selecteerden we ongeveer 15 belachelijk dure internet-, social media- en cloud technology aandelen.

We selecteerden aandelen die tot zelfs 850 keer de winst noteren én peperdure aandelen van bedrijven die ieder kwartaal opnieuw vele miljoenen verlies lijden!

De koersen van deze aandelen zullen bij paniek op de beurs het allerhardste omlaag knallen. Wij verwachten 80% tot 100% koersdalingen.

Profiteer van de hardste koersdalingen
Bestel hier het rapport “De Nieuwe Internet Hype”!

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: