Wat als we toch deflatie krijgen?

In ons gratis rapport “Wees voorbereid en heb een plan!” vertellen we u uitgebreid waarom wij voor de komende jaren fors stijgende inflatie tot zelfs hyperinflatie verwachten. En daarnaast hebben we daar al heel vaak in deze nieuwsbrief over geschreven.

Vooral na het lezen van dit artikel zou het voor ieder mens dat over een gezond wantrouwen tegen politici en centrale bankiers beschikt duidelijk moeten zijn dat we op stijgende inflatie afstevenen. Maar dat blijft slechts mijn persoonlijke analyse en dus mijn persoonlijke mening.

“Ik begrijp uw analyse heel goed, maar ik lees ook vaak dat we juist deflatie gaan krijgen. Ik weet écht niet meer wat ik met mijn geld moet doen!”

Simpele oplossingen
Dit soort mails ontvangen we vaak van lezers. Allereerst vertel ik u even dat het niet mijn werk is om u van mijn grote gelijk te overtuigen. Ik vertel u in deze nieuwsbrief hoe ik naar de wereld kijk en waarom. U bepaalt vervolgens zelf of u het met mijn analyse eens bent en wat ú voor de komende jaren verwacht. Maar als u twijfelt, dan kunt u simpele oplossingen aanbrengen.

Voor uw spaargeld
U kunt er altijd voor kiezen om een deel(tje) van uw spaargeld in goud om te zetten. Ook bij deflatie zal de waarde van goud nooit nul kunnen worden. En als de goudprijs door inflatie fors stijgt, dan compenseert u daarmee (deels) het koopkrachtverlies op uw spaargeld. Klikt u hier voor de aanbieders die wij de beste vinden.

Voor uw beleggingen
Volg met een deel van uw geld een beleggingsstrategie waarbij uw rendement niet afhankelijk is van de vraag of we inflatie of deflatie krijgen. Het grote voordeel van de beurs is dat hij slechts drie kanten op kan. Omhoog, omlaag of zijwaarts. Wat er in de wereld ook gebeurt.

Volg dus een beleggingsstrategie die rekening houdt met de beurstrend. Waarbij u niet afhankelijk bent van alleen maar een stijgende beurs. Maar waarbij u voorkomt dat u slachtoffer wordt van een forse beursdaling. Of daar zelfs fors aan verdient! Kies hier de WoensdagTrader strategie die het beste bij u past.

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: