Vindt u het ook zo gezellig op de beurs?

Vindt u het de laatste tijd ook zo gezellig op de beurs? Dan kunnen we elkaar een hand geven. Wij vinden het ook razend gezellig. Dit jaar is de beurs alleen maar gestegen, zonder ook maar één enkel teken van zwakte te tonen. Ook onze WoensdagTrader abonnees beleven een relaxte periode, want het eerste kwartaal van 2013 is zéér goed verlopen.

Hoort u bij de 90% of bij die andere 10%?
Het kan best zijn dat de beurs nog een tijdje doorstijgt. Maar ik moet u tegelijk zeggen dat de beurs nooit alleen maar blijft stijgen. En hoe harder de beurs stijgt, hoe meer ruimte er daarna is voor een forse daling.

Daar komt bij dat ik het sentiment niet vertrouw. Het is mij allemaal te kalm. Dat terwijl er ongekend grote problemen onder de oppervlakte liggen te smeulen. Problemen die ieder moment tot uitbarsting kunnen komen.

De vraag die ik u daarom wil stellen is: Wat als de beurs straks een forse daling voor de kiezen krijgt? Hebt u al een plan klaarliggen om daarmee om te gaan? Want als u dat niet hebt, dan hoort u bij die 90% van de beleggers die maar wat aanrommelen en bij een forse beursdaling niet weten wat te doen. De kans dat de beurs straks weer een opdonder krijgt, is gewoon aanwezig.

Winst in stijgende én in dalende beurs
En daar moet je als belegger vóóraf rekening mee houden. Als u een aanvallend ingestelde belegger bent, dan is dat een ideale kans om straks én op tijd uit te stappen én gelijk van dalende koersen te profiteren.

Bent u het type belegger die in een stijgende maar óók in een dalende beurs winst wil maken? Dan is WoensdagTrader-Trend een beleggingsstrategie die op uw lijf geschreven is.

Vraagt u hier vooral het gratis rapport op, waarin we u precies vertellen hoe deze unieke strategie in elkaar steekt en hoe het kan dat we hiermee gemiddeld 55% per jaar realiseren. Leest u het vooral kritisch door en ga de strategie alleen volgen als u zich kunt vinden in de in het rapport beschreven manier van werken.

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: