Met dank aan Apple

Net op het moment dat de beurs rijp was om definitief een serieuze correctie in te zetten, kwam Apple met prachtige kwartaalcijfers en werd het sentiment weer positief. Omdat de geldpersen nu even stil blijven en omdat de zorgen over de Eurozone toenemen, moeten we er rekening mee blijven houden dat de beurs de komende weken/maanden een daling inzet.

Ik verwacht van Bernanke dat hij ergens in de zomer een vorm van QE3 zal aankondigen, zodat het positieve korte termijn effect goed voelbaar is als de Amerikaanse kiezer straks in november naar de stembus gaat. Tot de zomer blijft de kans op een tijdelijke daling daarom groot.

Zorg voor een afdekstrategie
Voor aandelenbeleggers blijf ik het belangrijk vinden om een strategie achter de hand te hebben, waarmee je bij een dalende beurstrend de portefeuille af kunt dekken. Wij bieden u die mogelijkheid middels ons "Super Optie Rapport". Daarin geven we u voor een absolute vriendenprijs een kant-en-klare strategie die u een leven lang zelf kunt toepassen. Daarnaast sturen we u een jaar lang een bericht toe, iedere keer als we actie ondernemen.
Klikt u hier om het snel te bestellen
.

…of maak juist winst bij dalende koersen
Ik voel me in ieder geval enorm op mijn gemak omdat ik met een deel van mijn geld WoensdagTrader-Trend volg. Want daarmee voorkom ik niet alleen dat ik last heb van een forse beursdaling, maar profiteer ik er juist volop van! Een eenvoudig te volgen strategie waarbij we alléén in aandelen beleggen!
Klikt u hier om van deze unieke strategie te profiteren.

Ik blijf ervan overtuigd dat het gehele beursjaar 2012 zeer positief zal zijn, maar vanaf nu tot de zomer kan het dus goed zijn dat de beurs een correctie zal inzetten.

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: