Een fantastische periode is aangebroken

Zelden met zoveel tevredenheid terug gekeken op een beursweek. Vooral omdat ik maandag de tegenwoordigheid van geest had om u deze extra mail te sturen. Na de Amerikaanse verkiezingen en de forse beursdaling van woensdag was het voor mij duidelijk dat we zeven roerige weken tegemoet gaan.

Als u dit artikel van gisteren hebt gelezen, dan weet u ook dat het niet mijn bedoeling is om u angst aan te jagen. De komende twee maanden gaan naar mijn verwachting voor aandelenbeleggers zelfs ideaal zijn voor het aankopen van goedkope aandelen van financieel sterke, zeer goed presterende bedrijven.

Maak het jezelf niet onnodig moeilijk
Het gaat er mij vooral om dat je het jezelf als belegger niet onnodig moeilijk moet maken. Want de kans is groot dat de media moord en brand gaan schreeuwen als de beurs nog twee tikken verder omlaag gaat. En feit is dat we tegenwoordig van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat worden overstelpt door een enorme hoeveelheid door de reguliere media geproduceerde en gehypte onzin.

Velen van u hebben deze week het “Super Optie Rapport” besteld en dat is naar mijn mening zeer verstandig. Het is gewoon enorm belangrijk om een dergelijk stuk gereedschap altijd bij je te hebben als aandelenbelegger, zodat je geen slachtoffer wordt van een forse beursdaling of zelfs beurscrash. Bestelt u het rapport hier!

Een fantastische periode is aangebroken
En een aantal lezers maakte van de situatie gebruik door een abonnement te nemen op WoensdagTrader-Trend. Dit is uiteraard wat duurder, maar ik heb enorm sterk de indruk dat deze week een fantastische periode van ongeveer zes maanden is aangebroken. En dat we in die periode een ONGELOFELIJK HOOG rendement gaan maken. Meldt u zich hier aan voor een abonnement!

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: