Drie mogelijkheden om uzelf te beschermen

Zoals ik in dit artikel al heb beschreven, is het absoluut cruciaal dat we onszelf beschermen tegen wat gaat komen. Want we gaan gevaarlijke tijden tegemoet, waarbij heelhuids uit de crisis komen het hoofddoel is.

Als u uw eigen bescherming regelt, dan ben ik daar absoluut blij om. U mag me zelfs een mail sturen om me mijn mening te vragen over uw strategie.

Als het u echter aan de zin, tijd of kennis ontbreekt om er op eigen houtje voor te zorgen dat u geen slachtoffer wordt van fors dalende beurzen, dan kunt u hieronder uit drie mogelijkheden de strategie van uw voorkeur kiezen:

1) Super Optie Rapport
Belegt u voor de lange termijn in aandelen? Dan is het zaak dat u uw portefeuille afdekt zodra de beurs een daling inzet. Met het “Super Optie Rapport” vertellen we u precies hoe dat te doen. En we sturen u een jaar lang de signalen toe.
Bestel hier het “Super Optie Rapport”

2) WoensdagTrader-Easy
U belegt continu in aandelen waarvan de winstverwachting juist opwaarts is bijgesteld. Aandelen van bedrijven die dus positief in het nieuws zijn. Totdat de beurstrend draait van stijgend naar dalend. Dan sturen we u het signaal om alle aandelen te verkopen en uw geld veilig aan de zijlijn te houden.

Zo wordt u nooit slachtoffer van een forse beursdaling, terwijl u wél volop profiteert van het daarop volgende herstel. Gemiddeld 38% per jaar!
Meldt u hier aan voor WoensdagTrader-Easy.

3) WoensdagTrader-Trend
Hetzelfde als hierboven. Alleen geldt bij een dalende beurs dat u juist op dalende koersen gaat inspelen met aandelen van bedrijven die juist negatief in het nieuws zijn.

U maakt zo enorme winst bij een forse beursdaling én u profiteert van het daarop volgende herstel. Gemiddeld 55% per jaar. Strategie voor de aanvallend ingestelde belegger! Meldt u hier aan voor WoensdagTrader-Trend.

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: