500 keer de winst? Het kan nog veel gekker!

Vorige week vertelde ik u in dit artikel over hoe zelfs de koersen van aandelen als Microsoft, Cisco en Intel na het barsten van de vorige tech-bubbel met 85% onderuit gingen.

Enkel en alleen omdat de aandelen van deze topbedrijven véél te duur waren geworden.

500 keer de jaarwinst voor een aandeel
En ik vertelde u dat we met ons rapport “De Nieuwe Internet Hype!” een lijst van aandelen hebben die 100 tot zelfs 500 keer de winst noteren.

500 keer de winst!

Dat aandeel is maar liefst 4 keer zo duur als Cisco op het hoogtepunt van de vorige tech-bubbel was. Stelt u zich eens voor hoe belachelijk duur 500 keer de winst is!

De koers van zo’n aandeel moet met 95% dalen voordat het aandeel weer een béétje een normale prijs noteert. En dan moet er bij zo’n bedrijf vooral niets mis gaan…

Maar het kan nog erger
Het aandeel dat 500 keer de winst noteert, is van een bedrijf dat ten minste nog winst maakt. Het enige probleem is dat het aandeel véél te duur is.

We ontdekten echter ook aandelen van bedrijven die helemaal géén winst maken. Die zelfs fors verlies lijden.

Eén aandeel noteert ongeveer $50. Van een bedrijf dat vorig jaar bijna $4 per aandeel verlies leed. En dat dit jaar méér verlies gaat lijden. En volgend jaar zelfs nóg meer verlies. Zo’n bedrijf stevent recht op haar faillissement af.

Je weet waar het gaat eindigen
Het is onbegrijpelijk dat beleggers voor zó een aandeel bijna $50 betalen. Maar in de periode voordat een bubbel barst zie je altijd dit soort rare toestanden.

Als je met normaal, nuchter boerenverstand nadenkt, dan weet je waar zo’n aandeel gaat eindigen. 100% lager. Op precies $0,00.

Twintig kandidaten voor de grootste koersdalingen
Voor ons speciale rapport “De Nieuwe Internet Hype” hebben we 20 aandelen geselecteerd. Aandelen die kandidaat zijn voor de grootste koersdalingen. Tot 100%!

En we hebben nieuwe kandidaten op het oog.

Deze bubbel gaat enorm hard barsten!
Daar gaan wij enorm hard van profiteren!

Met ons meeprofiteren? Bestel dit unieke speciale rapport hier.

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: