Zodra de beurs Yellen serieus gaat nemen…

Vorige week verlaagde Fed-voorzitter Janet Yellen voor de derde keer het bedrag dat de Fed maandelijks print om de Amerikaanse economie te stimuleren. Nu print de Fed nog slechts $55 miljard per maand.

Zolang men er op de beursvloer zeker van is dat de Fed geld blijft printen, houdt niemand een beursstijging tegen. De economie niet, China niet, Rusland niet en andere soorten van gedoe in de wereld ook niet.

Gaat ze écht door met taperen?
Maar je ziet de beurs de afgelopen maanden twijfelen. Zodra de beurs concludeert dat Yellen de geldkraan definitief dicht wil draaien, wordt het fasten your seatbelts.

En het begint er steeds meer op de te lijken dat Yellen probeert om het geld printen stap voor stap te beëindigen, zonder het economisch herstel te beschadigen.

Terwijl het toch overduidelijk is dat zelfs het huidige, door geprint geld gestimuleerde herstel gebaseerd is op het drijfzand van een steeds stijgende schuldenlast (zie dit artikel).

Yellen en co. gaan ergens dit jaar verrast worden door tegenvallende (of zelfs negatieve) economische groei én een fors dalende beurs.

Zorg dat je heelhuids door een forse beursdaling komt
Ik raad u aan om in ieder geval een strategie bij de hand te houden die u helpt om heelhuids door een forse beursdaling te komen. Wij bieden u hier een gemakkelijk te volgen afdekstrategie voor een vriendenprijs.

Ik ga zelf liever voor de grote winsten
Zelf ben ik enorm blij dat we met ons speciale rapport “De nieuwe internet hype” kunnen profiteren van 80% tot zelfs 100% koersdalingen van waanzinnig dure aandelen.

Gisteren stuurden we nog een signaal uit voor een aandeel dat 113 keer de voor 2015 verwachte winst noteert!

Met de aandelen waarvoor we tot nu toe een signaal uitstuurden, staan we in korte tijd op gemiddeld 10% winst. Terwijl de beurs nog niet eens is gedaald! Dat gaat een waar slagveld worden zodra de algehele beursstemming negatief wordt.

Aan dat slagveld gaan we enorm veel geld verdienen
Profiteer mee! Bestel hier het rapport “De nieuwe Internet Hype”

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: