Zó stekeblind zijn beleggers nu!

Als u dit artikel uit onze nieuwsbrief hebt gelezen, dan weet u heel goed dat we op een forse beursdaling afstevenen. Daar moet je op inspelen.

Ook verwees ik naar dit artikel, met daarin de grafiek die laat zien dat het gemiddelde aandeel van de S&P-500 index nu 2,5 keer de jaaromzet noteert. Dus ruim 25% duurder is dan vlak voordat de beurs in 1987, in 2000 en in 2008 crashte.

Als je verwacht dat de beurs straks fors gaat dalen, dan moet je inspelen op koersdalingen van aandelen die de hardste klappen gaan krijgen.

Voor ons rapport “De Nieuwe Internet Hype” selecteerden we 24 peperdure, gehypte tech-aandelen van bedrijven die grotendeels zelfs nog nooit een stuiver winst hebben behaald.

Aandelen noteren tot maar liefst 14 keer de omzet!
Juist omdat het aandelen zijn van bedrijven die nog nooit winst hebben behaald, zou hun price/revenue ratio fors lager moeten zijn dan gemiddeld.

De aandelen die we voor ons rapport selecteerden, noteren echter tot maar liefst 14 keer de jaaromzet. Da’s bijna zes keer zo duur als het (toch al veel te hoge) beursgemiddelde.

Zó stekeblind zijn beleggers door hun ongebreidelde optimisme!

Zodra de beurs straks haar daling inzet, zullen de koersen van deze peperdure, veelal waardeloze aandelen het allerhardste omlaag knallen.

90% tot zelfs 100% koersdalingen zijn onvermijdelijk.
Profiteer daarvan!
Klik hier om dit unieke rapport snel te bestellen.

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: