Voor het geval je nog twijfelde…

Ik vertelde u deze maand al in verschillende artikelen over het sterk toenemend aantal indicaties dat een forse beursdaling op handen is. Zie onder meer dit artikel.

Maar misschien wel de allerbelangrijkste indicatie vinden we in onderstaande tweet.

Wall Street bankiers bereiden zich voor
De Wall Street bankiers zijn zich aan het voorbereiden op een stevige recessie en het barsten van de enorme bubbels op de aandelen- en obligatiemarkt.

Ze huren massaal professionals in die zich alleen daarmee bezig gaan houden. En dat doen ze uiteraard niet voor de gewone belegger, maar vooral om er zelf rijker van te worden.

Mocht u nog twijfelen aan de kans op barstende bubbels en een forse beursdaling, dan hebt u hier de sterkste indicatie die een mens kan bedenken.

Nu is het moment om (ook) op dalende koersen in te spelen
We hebben dus de sterkst denkbare indicatie dat we (ook) op koersdalingen moeten inspelen.

Ideaal daarvoor zijn de belachelijk dure, gehypete aandelen van financieel zwakke bedrijven die veelal nog nooit één dollar winst heeft gemaakt.

Omdat je voor één enkel aandeel nooit zeker kunt weten wat de toekomst brengt, is het zéér verstandig om met kleine bedragen op koersdalingen van meerdere aandelen in te spelen. Want zo spreid je risico.

Ruim 40 peperdure aandelen
Daarom houden we voor ons rapport “De Nieuwe Internet Hype” een lijst met ruim 40 aandelen aan, die allemaal kandidaat zijn voor 90% tot 100% koersdalingen.

Daarom geven we u bij het ingaan van uw abonnement ook uitgebreide uitleg over hoe je op een verstandige manier op koersdalingen inspeelt.

Wij bekijken iedere dag de koersgrafiek van ieder van deze aandelen. Zodra een koersgrafiek ons een mooi signaal geeft, sturen we u dat toe.

Profiteer van 90% tot 100% koersdalingen!
Bestel hier het unieke rapport “De Nieuwe Internet Hype

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: