Twee plaagstootjes na enorme knal

Na alle hectiek van vorige week, is het een goed idee om even de schade op te nemen.

Daarvoor kijken we hieronder even naar de koersgrafiek van de S&P-500 index.

Als je naar deze koersgrafiek kijkt, dan zie je direct dat de stijgingen van vrijdag en gisteren weinig voorstellen in relatie tot de enorme tik die de beurs vorige week kreeg.

Dit past precies in het stramien
Doet denken aan een bokser die een enorme knal voor zijn kanis krijgt (4% daling donderdag) en vervolgens twee leuke tikjes uitdeelt, waar de tegenstander absoluut niet nerveus van wordt.

Het herstel van de afgelopen twee beursdagen was dus te zwak om voor de korte termijn optimistisch te worden over een nieuwe beursstijging.

Sterker nog, het past precies in het stramien van de nu dalende beurstrend. De kans dat de daling zich doorzet, is dan ook levensgroot.

Je moet op zijn allerminst bescherming inbouwen
Vooral als je de stijgende rente, het huidige Fed-beleid van balans inkrimpen, en de wankele onderliggende structuur (met geleend geld beleggen, junk-obligaties, ETF-bubbel) in overweging neemt.

Ik blijf daarom herhalen dat je nu op zijn allerminst bescherming moet inbouwen.

Stijgende rente gaat voor faillissementen zorgen
Ik blijf ook herhalen dat als je écht wilt profiteren van deze beursdaling, je moet inspelen op koersdalingen van de meest kwetsbare aandelen.

Veel peperdure tech-aandelen zijn rijp voor 90% tot 100% koersdalingen.

Ook 100% dalingen, want de stijgende rente veroorzaakt enorme schade bij de vele verlieslijdende tech-bedrijven die afhankelijk zijn van leningen.

Als je een offensief ingestelde belegger bent…
Onze totale lijst van peperdure aandelen bevat nu ruim 30 aandelen. Allemaal rijp voor enorme koersdalingen.

Vorige week stuurden we voor ons rapport "De Nieuwe Internet Hype" al acht signalen uit. De komende dagen/weken zullen er méér signalen volgen.

Als u een offensief ingestelde belegger bent, die wil profiteren van de grootste koersdalingen, dan is dit voor u een unieke kans.

Profiteer maximaal van 90% tot 100% koersdalingen!
Klik hier om dit unieke rapport snel te bestellen.

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: