Trump weet het zelf ook

Het allereerste wat een nieuwe CEO na zijn aantreden bij een grote multinational doet is schoon schip maken.

Een nieuwe CEO wil op dag één direct weten of er lijken in de kast zitten. Hij wil zien waar hij moet herstructureren. Hij wil alles wat negatief nieuws is zo snel mogelijk naar buiten brengen.

Want als hij dat snel doet, dan weet iedereen dat het allemaal de schuld van zijn voorganger is. Wacht hij een jaar, dan denkt iedereen dat het zijn schuld is.

“We are in a big, fat, ugly bubble”
Trump weet heel goed dat de financiële markten vol met bubbels zitten. Dat de aandelenbeurs door de lage rente en al het geprinte geld zwaar overgewaardeerd staat.

Ik vond onderstaande quotes in een nieuwsbrief van David Rosenberg.

Als je de quotes leest, dan zie je dat Trump zéér goed weet dat de beurs zwaar overgewaardeerd is. Dat hij Yellen daarvan (terecht) beschuldigt.

Hij weet dat die forse beursdaling er een keer zal komen.

Het (politiek) slimste wat Trump kan doen
Als de Amerikaanse economie en de Amerikaanse beurs over één of twee jaar een tik op de neus krijgen, dan zal de reguliere media met héél veel plezier de schuld bij Trump leggen. Zal Trump als een mislukte president de geschiedenis ingaan.

Als de beurs vanaf volgende week een forse daling inzet, dan kan Trump ongestoord de (terechte) schuld bij Obama en Yellen leggen. Niemand die daar iets tegenin kan brengen.

Trump is op dit vlak een zéér slimme meneer. De kans is dan ook groot dat hij zo snel mogelijk een forse beursdaling zal willen zien. Hoe harder de beurs nu daalt, hoe beter het uiteindelijk voor Trump is.

Deze beursdaling kan zeer fors zijn
De kans is daarom levensgroot dat we direct na Trump’s inauguratie een beursdaling voor de kiezen gaan krijgen. Omdat de beurs nu zwaar overgewaardeerd is, kan die daling zelfs zeer fors zijn.

Je kunt slachtoffer worden van een beursdaling. Of je kunt ervoor zorgen dat je ervan profiteert.

De duurste aandelen zullen het hardste in koers dalen
De beste manier om te profiteren is door in te spelen op koersdalingen van de meest overgewaardeerde, allerduurste aandelen. Want bij een forse beursdaling zijn de duurste aandelen de grootste slachtoffers.

Voor ons rapport “De Nieuwe Internet Hype” selecteerden we internet-, social media- en andere tech-aandelen die belachelijk duur zijn.

Aandelen van bedrijven die tot maar liefst 300 keer de voor 2017 verwachte jaarwinst noteren. Of die zelfs nog nooit een stuiver winst hebben behaald.

80% tot 100% koersdalingen zijn onvermijdelijk
Een aandeel dat 300 keer de winst noteert, noteert na een 80% koersdaling nog steeds 60 keer de winst. Is zélfs na een 80% koersdaling nog belachelijk duur.

80% tot 100% koersdalingen zijn voor deze aandelen dan ook onvermijdelijk.

Voor een aantal van de door ons geselecteerde aandelen ziet de koersgrafiek er perfect uit. Wij verwachten dat we de komende dagen/weken nieuwe signalen gaan uitsturen!

Profiteer maximaal van de komende beursdaling!
De duurste aandelen zullen het hardste in koers dalen.
Klik hier om dit unieke rapport te bestellen.

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: