Tien jaar Twitter. Tien jaar verlies.

U hebt het deze week vast wel meegekregen. Twitter vierde haar tiende verjaardag. In de reguliere media zag ik allerlei lovende berichten over hoe vernieuwend Twitter was, en hoe belangrijk Twitter nu nog steeds is.

 

Wat de reguliere media er deze week niet bij vertelde, is dat Twitter weliswaar al tien jaar bestaat, maar dat het óók al tien jaar lang verlies lijdt. En niet zo’n béétje verlies ook. Hier zien we dat Twitter de afgelopen drie jaar meer dan $500 miljoen per jaar verlies leed.

Hoe kan een bedrijf tien jaar lang zóveel verlies lijden en al die tijd toch overleven?

Da’s simpel. Door een internet-hype te creëren, beleggers zodanig gek te maken dat ze totaal niet meer kritisch nadenken, en het bedrijf vervolgens voor een belachelijk hoge koers naar de beurs te brengen.

Met dank aan alle goedgelovige beleggers
Het gevolg is dat Twitter een pak geld van al die beleggers op haar bankrekening heeft staan, en daarmee een tijd lang lekker door kan gaan met verlies lijden.

Dankzij het geld van miljoenen goedgelovige beleggers kan Twitter dus zo lang overleven. Zonder de enorm gehypte beursgang in 2013 was het bedrijf al lang failliet geweest!

Op onderstaande koersgrafiek kunt u zien hoe zwaar al die goedgelovige beleggers de klos zijn.

Forse koerswinsten
De abonnees van ons rapport “De Nieuwe Internet Hype” hebben al twee keer zeer goed verdiend aan een koersdaling van TWTR. En staan nu voor een derde keer op forse koerswinst.

Maar ook als lezer van deze nieuwsbrief had u fors kunnen profiteren. Ik vertelde u in oktober 2014 voor het eerst waarom de koers van Twitter fors omlaag moest.

In augustus 2015 vertelde ik u nog een keer dat de koers van Twitter fors zou dalen. En de koers moet wat ons betreft nog véél verder omlaag.

15 aandelen die rijp zijn voor 80% tot 100% koersdalingen
Voor ons rapport “De Nieuwe Internet Hype” selecteerden we nog een stuk of 15 peperdure internet-aandelen. Aandelen die deels nog niet zo hard in koers zijn gedaald als Twitter.

Deze nieuwe internet-bubbel is nog steeds niet definitief gebarsten. Maar het proces is wél in gang gezet!

U kunt daarom nú nog volop profiteren van het definitieve barsten van deze enorme bubbel. Van internet-aandelen die peperduur zijn, van bedrijven die net als Twitter nog nooit een cent winst hebben gemaakt.

Aandelen die rijp zijn voor 80% tot 100% koerdalingen.

Profiteer van het definitieve barsten van de internet-bubbel!

Je gaat 80% tot 100% verdienen aan koersdalingen. En als je put-opties gebruikt, kan je nog véél hogere koerswinsten behalen!
Bestel hier het unieke rapport “De Nieuwe Internet Hype”

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: