Schrikbarend dure aandelen gaan het hardste dalen

Er is nogal wat aan de hand in de wereld. De onrust in het Midden-Oosten heeft de potentie om olieprijzen fors op te laten lopen. En bij Europese banken zien we steeds meer lijken uit kasten vallen. Daarnaast zien we toenemende stress op de kapitaalmarkten.

Tegelijk zien we berichten dat de ruzie met Rusland nu al economische schade oplevert. Die schade kan enorm groot worden. Vooral als Poetin aan het begin van de herfst het (logische) besluit zou nemen om export van aardgas naar de EU te verbieden.

Lage rente + geld printende centrale banken = stijgende beurzen

Veel onzekerheden dus. En de beurs houdt niet van onzekerheid. De vraag is of centrale banken op dit moment nog genoeg geld printen om alle onzekerheden voor lief te nemen. Het lijkt er sinds vorige week sterk op van niet.

De aandelen die het hardste in koers dalen
De kans op een stevige beursdaling is nu groter dan we in jaren hebben gezien. En van zo’n beursdaling kan je ongelofelijk hard profiteren. Door in te spelen op koersdalingen bij aandelen die het meest overgewaardeerd zijn. Want die krijgen de hardste klappen.

Voor wat betreft ons rapport “De Nieuwe Internet Hype” hebben we ons de afgelopen maanden rustig gehouden. Rustig gewacht tot het sentiment weer verslechtert. Gisteren besloten we echter om twee nieuwe signalen uit te sturen.

Schrikbarend dure aandelen
Twee aandelen van bedrijven die fors verlies lijden. Aandelen die schrikbarend duur zijn, maar die nu rijp lijken voor een forse koersdaling. Koersdalingen waar je enorm van kunt profiteren.

Daarnaast hebben we nog een aantal aandelen waarvan de kans groot is dat we komende week een signaal gaan uitsturen. Die dus op het randje staan…

Want social media, cloud-technology, 3D-printing en internet-aandelen zijn nog steeds belachelijk duur. En gaan absoluut met 80% tot 100% in koers dalen.

Profiteer van 80% tot 100% koersdalingen
Wat de beurs op korte termijn gaat doen weet ik uiteraard niet. Maar ik voel wel dat de spanning in de wereld én op de financiële markten toeneemt. In zo’n situatie kan één nieuw negatief bericht genoeg zijn om de zaak te doen ontploffen.

Daarom hebben we besloten om de inschrijving voor ons rapport “De Nieuwe Internet Hype” vandaag voor zéér korte tijd te heropenen.

Voor dit rapport selecteerden we 20 aandelen die schrikbarend duur zijn. Aandelen waarvoor 80% tot zelfs 100% koersdalingen onvermijdelijk zijn.

Inschrijving tot morgenavond geopend
Dit kan de laatste kans zijn om van 80% tot 100% koersdalingen te profiteren! Want één nieuw negatief bericht kan de zaak nu doen ontploffen.

Morgenavond sluiten we de inschrijving. Bestel daarom snel dit unieke rapport!

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: