Nieuwe daling op het punt van beginnen

Dit kwartaal heeft de beurs een groot deel van de in oktober ingezette daling weer goedgemaakt.

Nu de euforie over Powell’s geruststellende woorden aan het wegebben is, is de beurs echter rijp om opnieuw een stevige daling in te zetten.

Allereerst zien we op de grafiek hieronder dat de beurs op basis van het uit 15 indicatoren bestaande Crescat Macro Model zéér zwaar overgewaardeerd is en rijp is voor een bear market.

Vooral nu de economische groei in rap tempo richting 0% aan het dalen is, zal het optimisme weer snel plaats maken voor onzekerheid en pessimisme.

Dalende omzet. Stijgende loonkosten.
Terwijl bedrijven met steeds meer tegenwind te kampen krijgen, zien ze tegelijk hun loonkosten het snelst stijgen van de afgelopen tien jaar.

De combinatie van zware overwaardering, teruglopende economie en stijgende loonkosten, zal zorgen voor snel dalende bedrijfswinsten én aandelenkoersen.

Het tijdelijke optimisme onder beleggers kan daarom nu razendsnel omslaan in pessimisme.

Ideaal moment om op dalende koersen in te spelen
Nu de bear markt rally zijn laatste adem uit lijkt te blazen, is het wat ons betreft het ideale moment om op dalende koersen in te spelen.

Het ideale type aandelen is juist van het soort belachelijk dure, financieel zwakke bedrijven die veelal nog nooit één dollar winst hebben gemaakt.

Omdat je voor één enkel aandeel nooit zeker kunt weten wat de toekomst brengt, is het zéér verstandig om met kleine bedragen op koersdalingen van meerdere aandelen in te spelen. Want zo spreid je risico.

45 peperdure aandelen
Daarom houden we voor ons rapport “De Nieuwe Internet Hype” een lijst met in totaal maar liefst 45 aandelen aan, die allemaal kandidaat zijn voor 90% tot 100% koersdalingen.

Daarom geven we u bij het ingaan van uw abonnement ook uitgebreide uitleg over hoe je op een verstandige manier op koersdalingen inspeelt.

Wij bekijken iedere dag de koersgrafieken van onze 45 aandelen. Zodra een koersgrafiek ons een mooi signaal geeft, sturen we u dat toe.

Profiteer van 90% tot 100% koersdalingen!
Bestel hier het unieke rapport “De Nieuwe Internet Hype”

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: