Na gisteren ALLE reden voor paniek in de tent

Heel Wall Street hoopte/verwachtte gisteren dat Fed-baas Jerome Powell op zijn minst zou hinten op het stoppen met het verhogen van de rente.

En dat hij op zijn minst iets zou zeggen over het eventueel terugdraaien van Quantitative Tightening (QT), ofwel het uit de markt trekken van maandelijks $50 miljard aan door zijn voorgangers Bernanke en Yellen geprint geld.

Het omgekeerde gebeurde.

Powell verhoogde de rente én hintte op nog twee renteverhogingen in 2019.

Automatische piloot
Maar dat is nog klein bier vergeleken met wat hij zei over QT. Want beleggers schrokken pas écht toen Powell verklaarde dat QT wat hem betreft op de automatische piloot draait. En dat hij van plan is om dat vooral zo te laten.

De tweet hieronder is veelzeggend.

Obligatiekoning Jeff Gundlach heeft nog gelijk ook. Het is gekkenwerk om iets (QT) wat je nog nooit eerder hebt gedaan, waar je dus géén ervaring mee hebt, op de automatische piloot te laten draaien.

Het is de hoogste tijd
Nu hebben we een nog hogere rente én de zekerheid dat de Fed iedere maand $50 miljard aan liquiditeit uit de markt zal blijven trekken.

Nu is er echt ALLE reden voor paniek in de tent.

Tel daarbij op wat ik u dinsdag vertelde over nerveuze beleggers in index-fondsen en goedgelovige tech-beleggers, en u weet hoe de vlag ervoor hangt.

Het is de allerhoogste tijd om te profiteren van fors dalende koersen.

Ieder jaar verlies + negatief eigen vermogen
Voor ons rapport “De Nieuwe Internet Hype” stuurden we dinsdag nog een signaal uit voor een aandeel waarvoor wij 100% koersdaling verwachten.

De reden?

Een bedrijf dat jaar-in-jaar-uit verlieslijdt én een negatief eigen vermogen (dus meer schulden dan bezittingen) heeft.

Zolang de rente 0% is en zolang overdreven optimistische beleggers blind hun geld naar ieder tech-aandeel smijten, houdt zo’n bedrijf het gemakkelijk een tijd lang vol.

Gegarandeerd 100% koerswinst
Maar in de huidige situatie van stijgende rente, dalende liquiditeit in omloop én angstige beleggers gaat het snel bergafwaarts.

Dit bedrijf kan onmogelijk overleven. Het aandeel gaat wat ons betreft gegarandeerd met de volle 100% in koers dalen.

Gaat ons dus de volle 100% koerswinst opleveren.

En dit is niet het enige aandeel. Bij lange na niet.

Profiteer mee van de barstende tech-bubbel!
Van 90% tot 100% koersdalingen!
Bestel snel het rapport “De Nieuwe Internet Hype”

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: