Ik heb een gratis tip voor u!

Dinsdag vertelde ik u over de vele indicaties die erop duiden dat de tech-bubbel nu écht op het punt staat om te barsten.

Gisteren kregen we daarvan opnieuw een bevestiging. De koersen van tech-aandelen daalden opnieuw veel harder dan die van andere aandelen.

Ik vertelde u ook dat we dinsdagmiddag twee signalen zouden uitsturen, waarmee we op koersdalingen tot 100% zouden gaan inspelen.

Hieronder geef ik u een van deze signalen als gratis tip. Ziet u gelijk hoe een mail die we aan onze hyperapport-abonnees sturen eruit ziet.

Hieronder de exacte tekst van het signaal dat we dinsdag uitstuurden.

——————————————-
Workday (WDAY)
WDAY heeft de afgelopen jaren alleen maar verlies geleden en die trend wordt ook dit jaar doorgezet.

In het eerste kwartaal van boekjaar 2019 leed het bedrijf $74 miljoen verlies, waardoor het ook dit jaar op schema ligt voor een totaal verlies van rond $300 miljoen.

Op het plaatje hieronder zien we dat de koersgrafiek van WDAY ons nu een mooi signaal geeft om op een koersdaling in te spelen.

Wij verwachten dat de koers van dit peperdure aandeel de komende tijd zeer fors zal dalen.

WDAY’s balans ziet er nog redelijk goed uit, maar juist deze maand kondigde de directie een grote aquisitie aan die de balanspositie danig zal verslechteren, waardoor WDAY snel afhankelijk zal worden van nieuwe financiering.

Wij achten daarom de kans groot dat WDAY niet zal overleven. Het aandeel is daarom kandidaat voor een 100% koersdaling.

Opties
Hebt u voldoende kennis van én ervaring met opties, dan kunt u er desgewenst voor kiezen om met opties op een koersdaling in te spelen. Zie hier de optietabellen van WDAY.

Stop-loss
Als u extra zekerheid wilt inbouwen, dan kunt u $131,14 als (imaginaire) stop-loss aanhouden. Dus de short positie aanhouden zolang WDAY een slotkoers lager dan $131,14 noteert.

————————————

 

Speel altijd met kleine posities in op koersdalingen
Ik hoop dat u zo een goed beeld krijgt van hoe we te werk gaan bij het versturen van signalen voor ons rapport “De Nieuwe Internet Hype”.

Belangrijk is wel dat je van één signaal niet tegelijk overmatig enthousiast wordt en gelijk een grote positie inneemt. Bij het inspelen op koersdalingen is het beter om relatief veel kleinere posities aan te houden.

Lees eventueel eerst nog even dit artikel, waarin ik beschrijf hoe je zonder een centje pijn zo maximaal mogelijk profiteert van 80% tot 100% koersdalingen.

Vandaag nieuw signaal
Voor ons rapport “De Nieuwe Internet Hype” bouwden we een lijst van maar liefst 43 belachelijk dure aandelen, de meesten van bedrijven die structureel verlieslijdend zijn. Kandidaten voor een 100% koersdaling.

Na de twee signalen van afgelopen dinsdag sturen we vandaag opnieuw een signaal uit.

En de kans is groot dat er de komende dagen/weken meer signalen zullen volgen.

Als u maximaal wilt profiteren van ongekend harde koersdalingen, dan is dit uw kans. Het barsten van deze enorme tech-bubbel lijkt nu te zijn ingezet.

Profiteer van 80% tot 100% koersdalingen!
Bestel hier het rapport “De Nieuwe Internet Hype”

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: