Hoeveel zou U hiervoor betalen?

Vorige week vertelde ik u al over het social media aandeel dat rijp is voor een koersdaling van minimaal 95%. Een bedrijf dat de afgelopen twee jaar $3,6 miljard heeft opgehaald met mooie praatjes, en dat daarvan inmiddels al bijna $3 miljard heeft verbrand.

Je hoeft écht geen financieel genie te zijn om te begrijpen dat zoiets onmogelijk goed kan blijven gaan. En dat zo’n aandeel gedoemd is om van de huidige koers van $25-$30 te dalen naar ongeveer $1. Of zelfs naar $0.

Mooie kwartaalcijfers
Van een ander aandeel dat we voor ons rapport “De Nieuwe Internet Hype” selecteerden, zag ik dat de directie kwartaalcijfers publiceerde. Het begon met onderstaande titel:

Is dat een positieve titel of niet?

Je zou bijna naar de beurs rennen om het aandeel direct aan te kopen! Toen ik het kwartaalbericht echter verder doorlas zag ik onderstaande verwachting voor geheel 2015.

—————————-

—————————–

Het bedrijf verwacht een verlies van ongeveer $1,75 per aandeel. Ofwel ongeveer $266 miljoen.

Dat is al een héél stuk minder positief!

Zichzelf verrijkende directieleden
Daarna ben ik even bij de Analyst Estimates gaan kijken. En ik zag dat de analisten voor 2016 een verlies van $1,35 per aandeel (ofwel $205 miljoen) verwachten.
Voorlopig blijft dit bedrijf dus verlies lijden.

Dat is nóg een heel stuk minder positief!

Vervolgens ben ik even bij de Insider Transactions gaan kijken. Ik zag dat directieleden alleen al dit jaar voor maar liefst $87 miljoen aan aandelen hebben verkocht. Daaruit blijkt niet bepaald veel vertrouwen in de toekomst van het bedrijf.

Da’s nóg een heel groot stuk minder positief!

Wat ik aan u wil vragen
Een aandeel van een bedrijf dat zwaar verlies lijdt. Waarbij directieleden zichzelf verrijken door massaal hun aandelen te verkopen. Tegen welke koers zou ú dit aandeel durven aankopen?

Ik vermoed dat ook u er nog niet eens één enkele dollar voor zou willen betalen.
En gelijk heeft u!

Rijp voor 95% koersdaling
Maar geloof het of niet, dit aandeel noteert nu zelfs nog boven de $40. Ook dit aandeel is dus rijp voor minimaal 95% koersdaling. En zo zijn er meer…

De koerstrend van dit aandeel is al gedraaid. Beleggers worden langzaamaan negatief. De kans is groot dat we begin volgende week een signaal uitsturen!

De internet-bubbel is aan het barsten.
Profiteer van 80% tot 100% koersdalingen!
Bestel hier het rapport “De Nieuwe Internet Hype!”

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: