Het kan vanaf nu écht hard gaan!

U zult ongetwijfeld de ontwikkelingen rond de Chinees-Amerikaanse handelsruzie hebben meegekregen.

Nadat de Chinezen vorige week plotseling over een aantal reeds overeengekomen punten opnieuw wilden heronderhandelen, kondigde Trump een verhoging van importheffingen aan, die vandaag ingaan.

Zie onderstaande tweet.

Uiteraard blijven de VS en China (voorlopig) in gesprek. Maar het is voor beleggers nu duidelijk dat de situatie véél gecompliceerder is dan ze tot nu toe wilden geloven én dat het Amerikaanse vertrouwen is geschonden.

Alle reden dus om nerveus te worden.

Winstmarges zullen nóg harder dalen
De stijgende importheffngen hebben uiteraard negatieve impact op de Chinese én op de Amerikaanse economie en op bedrijfswinsten.

Op de tweet hieronder zien we dat de winstmarges van beursgenoteerde bedrijven al aan het dalen zijn.

Zonder die handelsoorlog is de economie al aan het stagneren en staan winstmarges onder druk. Mét die handelsoorlog zullen die winstmarges alleen maar harder dalen.

Met als gevolg nerveuze beleggers en (fors) dalende koersen.

Het kan vanaf nu hard gaan!
In dit artikel vertelde ik u al dat de Wall Street bankiers zich serieus voorbereiden op recessie, barstende bubbels en een forse beursdaling.

Alleen dát is al de sterkst denkbare indicatie dat we vanaf nu (ook) op koersdalingen moeten inspelen.

Ideaal daarvoor zijn de belachelijk dure, gehypete aandelen van financieel zwakke bedrijven die veelal nog nooit één dollar winst hebben gemaakt.

Omdat je voor één enkel aandeel nooit zeker kunt weten wat de toekomst brengt, is het zéér verstandig om met kleine bedragen op koersdalingen van meerdere aandelen in te spelen. Want zo spreid je risico.

Ruim 40 peperdure aandelen
Daarom houden we voor ons rapport “De Nieuwe Internet Hype” een lijst met ruim 40 aandelen aan, die allemaal kandidaat zijn voor 90% tot 100% koersdalingen.

Daarom geven we u bij het ingaan van uw abonnement ook uitgebreide uitleg over hoe je op een verstandige manier op koersdalingen inspeelt.

Wij bekijken iedere dag de koersgrafiek van ieder van deze aandelen. Zodra een koersgrafiek ons een mooi signaal geeft, sturen we u dat toe.

Profiteer van 90% tot 100% koersdalingen!
Bestel hier het unieke rapport “De Nieuwe Internet Hype”

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: