Het eerste bedrijf dat $1000 miljard waard ging zijn

Afgelopen vrijdag gaf ik u in dit artikel zes namen van grote tech-aandelen die dit jaar de beursindices omhoog duwen.

Drie van deze zes aandelen zou ik na een (zeer) forse koersdaling misschien een interessante belegging vinden.

De andere drie hebben we op de lijst staan van ons rapport “De Nieuwe Internet Hype”. Dat zijn aandelen waarvan de koers met 90% tot 100% omlaag moet.

Een dikke maand geleden vertelde ik u in dit artikel dat Cisco in 1999 een supergezond, snel groeiend bedrijf was. Het enige probleem was dat het aandeel belachelijk duur was.

Nadat de tech-bubbel barstte, daalde de koers van Cisco met 90%.

Credit Suisse voorspelling markeert top van tech-bubbel
Nog veelzeggender is onderstaande grafiek van CSCO, die Jesse Felder gisteren op Twitter plaatste.Nét voordat de bubbel barstte, gaf Credit Suisse een Strong Buy advies voor het aandeel. Tegelijk voorspelde Credit Suisse dat Cisco het allereerste bedrijf ter wereld zou worden met een beurswaarde van $1000 miljard.

Toen barstte de bubbel…

Nu zien we in de media hetzelfde soort berichten. Men vraagt zich af welk bedrijf (Amazon, Apple, etc.) als eerste een beurswaarde van $1000 miljard zal hebben.

Typisch voor de top van een bubbel.

Peperdure aandelen van verlieslijdende bedrijven
Cisco was een peperduur aandeel van een supergezond bedrijf. Koers daalde 90%.

Voor ons rapport “De Nieuwe Internet Hype” volgen we 24 peperdure aandelen. Twintig van deze aandelen zijn van bedrijven die (zwaar) verlies lijden. Die nog nooit winst hebben gemaakt, en zeer waarschijnlijk ook nooit winstgevend zullen worden.

Als de koers van het supergezonde CSCO door het barsten van de internet-bubbel met 90% daalde, hoe hard denkt u dat de koersen van deze 20 aandelen zullen dalen zodra de huidige tech-bubbel barst?

Juist ja, met meer dan 90%.

Zodra beleggers het beseffen…
Het moment dat tech-beleggers beseffen dat ze hun geld in gebakken lucht hebben zitten, nadert. De angst zal ze om het hart slaan. Ze zullen allemaal tegelijk naar de uitgang willen.

Vanaf dat moment knallen de koersen omlaag.

De aandelen in ons rapport “De Nieuwe Internet Hype” zijn met afstand de meest overgewaardeerde, peperdure aandelen die er te vinden zijn. Zullen daarom met afstand het hardste in koers dalen.

Koersen zullen met 90% tot de volle 100% dalen.
Het staat vast dat dit gaat gebeuren. Profiteer er daarom van!
Klik hier om dit unieke rapport snel te bestellen

 

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: