Forse beursdaling staat op uitbreken

Vorige maand vertelde ik u in dit artikel al over de zeldzame combinatie van factoren die er allemaal op duiden dat het de hoogste tijd is voor een (forse) beursdaling.

De afgelopen weken zijn daar alleen maar meer redenen bijgekomen. Ik ga u hier echter niet vervelen met nóg meer cijfers en grafieken.

Daarbij vestigde Trump afgelopen weekend de aandacht van de wereldwijde media op wat ik u donderdag al vertelde. Hij beloofde BMW een 35% importbelasting als ze vanuit een fabriek in Mexico hun auto’s naar de VS willen exporteren.

Veel redenen voor beleggers om nerveus te worden
Na het overdreven optimisme sinds 9 november zullen beleggers zich nu gaan afvragen of Trump al zijn beloftes wel waar zal kunnen maken. En hoe lang het zal duren voordat je van waargemaakte beloftes een positief effect zult zien.

Daarbij stijgt de angst voor een handelsoorlog door Trump’s harde taal richting China, Mexico en Duitsland.

Deze beursdaling kan zeer fors zijn
De kans is daarom levensgroot dat we direct na Trump’s inauguratie een beursdaling voor de kiezen gaan krijgen. Omdat de beurs nu zwaar overgewaardeerd is, kan die daling zelfs zeer fors zijn.

Je kunt slachtoffer worden van een beursdaling. Of je kunt ervoor zorgen dat je ervan profiteert.

De duurste aandelen zullen het hardste in koers dalen
De beste manier om te profiteren is door in te spelen op koersdalingen van de meest overgewaardeerde, allerduurste aandelen. Want bij een forse beursdaling zijn de duurste aandelen de grootste slachtoffers.

Voor ons rapport "De Nieuwe Internet Hype" selecteerden we internet-, social media- en andere tech-aandelen die belachelijk duur zijn.

Aandelen van bedrijven die tot maar liefst 300 keer de voor 2017 verwachte jaarwinst noteren. Of die zelfs nog nooit een stuiver winst hebben behaald.

80% tot 100% koersdalingen zijn onvermijdelijk
Het is simpel en logisch. Een aandeel dat 300 keer de winst noteert, noteert na een 80% koersdaling nog steeds 60 keer de winst. Is zélfs na een 80% koersdaling nog belachelijk duur.

80% tot 100% koersdalingen zijn voor deze aandelen dan ook onvermijdelijk.

Voor een aantal van de door ons geselecteerde aandelen ziet de koersgrafiek er perfect uit. Wij verwachten dat we de komende dagen/weken nieuwe signalen gaan uitsturen!

Profiteer maximaal van de komende beursdaling!
De duurste aandelen zullen het hardste in koers dalen.
Klik hier om dit unieke rapport te bestellen

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: