FANG onder druk

Vrijdag vertelde ik u in dit artikel dat het vooral de zwaar op de beursindices wegende FANG aandelen zijn die de beurs dit jaar omhoog hebben gestuwd.

Juist díe aandelen staan nu steeds meer onder druk.

Over Apple lees ik dat de iPhone 8 verkopen zwaar tegenvallen. Terwijl Google en vooral Facebook steeds meer onder druk komen te staan over de manier waarop ze hun advertentie-inkomsten binnen halen.

Facebook in nauwe schoentjes
Tegelijk is Facebook in nauwe schoentjes gekomen omdat ze betrokken is bij Russische beïnvloeding van de Amerikaanse verkiezingen.

Dat is ook te zien in de koersontwikkeling. Facebook verloor gisteren 4,5%. De aandelen die ik vrijdag noemde, verloren gisteren gemiddeld 2,7%. Fors slechter dan de beurs.

Als gevolg daarvan zien we dat de Nasdaq-100 index gisteren door een zogeheten rijzende wedge omlaag brak. Da’s een sterk signaal.

Oktober nadert.
Oktober nadert en de kans op een forse, misschien zelfs enorme beursdaling stijgt met de dag.

Want als de grootste, belangrijkste tech-aandelen fors in koers dalen, dan knallen de andere, veelal peperdure tech-aandelen nog véél harder omlaag.

Wat te doen?
Naar onze mening is de beste strategie heel simpel. Je speelt in op koersdalingen van aandelen die het hardst gaan worden getroffen door een forse beursdaling.

Ofwel op de duurste aandelen van de slechtst presterende bedrijven.

Voor ons rapport “De Nieuwe Internet Hype” selecteerden we ruim 20 peperdure aandelen die rijp zijn voor een 90% tot 100% koersdaling.

Simpele strategie
Een even simpele als doeltreffende strategie is:

    1. Nu alvast met een beperkt bedrag inspelen op koersdalingen van deze aandelen

    2. Die posities uitbreiden zodra de beurstrend draait, en wij u op basis van de individuele koersgrafieken signalen toesturen.

Dat zorgt ervoor dat je met laag risico alvast wat posities hebt voor het geval het ineens enorm snel gaat. En dat je vervolgens rustig kunt wachten op onze signalen.

Door dat te doen word je geen slachtoffer van een enorme beursdaling, maar profiteer je er juist volop van.

Profiteer met ons mee van 90% tot 100% koersdalingen!
Bestel hier het unieke rapport “De Nieuwe Internet Hype”

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: