Een geniale waarschuwing

Als reactie op Yellen’s rentebesluit steeg de beurs de afgelopen twee dagen. Maar overtuigend was het allemaal niet. Vooral het lage handelsvolume spreekt boekdelen.

Mijn waarschuwing blijft dus volop van kracht. Zorg dat je niet alleen op stijgende koersen inspeelt, maar daarnaast óók op dalende koersen!

Welkom bij versie 2.0 van het jaar 2000
Vorige week kwam ik toevallig onderstaande tweet van Mark Yusko tegen. Hij reageerde op een bericht dat de beurs volgens GMO met maar liefst 70% overgewaardeerd is.

Deze tweet is geniaal omdat Yusko hiermee in vijf korte regeltjes het hele verhaal vertelt. Het is een geniale waarschuwing. Van één van ’s werelds beste beleggers.

Voor wat betreft internet-, social media- en cloud-technology aandelen is de situatie inderdaad hetzelfde als eind 1999, begin 2000.

We zien belachelijk dure aandelen van bedrijven die veelal nog nooit één dubbeltje winst hebben gemaakt. En die daar vaak zelfs geen uitzicht op hebben.

This time is NOT different
Yusko heeft deze film al eerder gezien (in 1999/2000) en net als bij iedere bubbel zijn er ook nu allerlei mensen die roepen dat het deze keer allemaal anders is. Dat er nu andere regels gelden.

Yusko waarschuwt: This time is NOT different.

Verder adviseert Yusko (#TheValueOfValue) om alleen te beleggen in value-aandelen. Goedkope aandelen van goed presterende bedrijven met een sterke balans. Het soort aandelen dus waar wij ons met TopAandelen op richten.

Get hedged!
En het belangrijkste advies dat Yusko geeft is: Get Hedged! Zorg dat je niet alleen op stijgende koersen inspeelt, maar daarnaast óók op dalende koersen!

Met ons rapport “De Nieuwe Internet Hype” spelen we precies in op de ontwikkeling die Yusko in zijn tweet beschrijft.

We selecteerden peperdure aandelen van bedrijven die niet of nauwelijks winst maken. Aandelen die rijp zijn voor 80% tot 100% koersdalingen!

Deze megabubbel staat NU op barsten
Profiteer mee van 80% tot 100% koersdalingen!
Bestel hier het unieke rapport “De Nieuwe Internet Hype”

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: