Dit heb ik u gisteren nog niet verteld

Ik hoop dat u mijn artikel van gisteren hebt gelezen. Dat u de inhoud goed tot u hebt laten doordringen.

Uiteraard hoeft u het niet met ons eens te zijn. Ieder zijn eigen mening. Wij vinden deze situatie in ieder geval veel te gevaarlijk om achterover te gaan leunen.

Nog een overeenkomst
Bovenop wat ik u gisteren al vertelde, vond ik trouwens nog een overeenkomst tussen de huidige situatie en die van begin 2000. Zie onderstaand plaatje.

Het aantal fusies en overnames bereikt altijd een piek, net voordat de boel instort. Dat gebeurde in 2000 en in 2007. En nu zien we zelfs een hogere piek.

Bovenop alles wat ik u gisteren al vertelde, is dit een nieuwe indicatie dat er zwaar weer op komst is voor de financiële markten én voor de economie.

Gemakzucht is dodelijk
Als je alle indicaties waarover ik u gisteren vertelde meeneemt, dan smeek je naar mijn bescheiden mening om problemen als je nu gemakzuchtig bent.

Dan heb ik het nog niet eens over de snel stijgende geopolitieke spanningen, handelsconflicten, of over de ramkoers van de nieuwe Italiaanse regering.

Gemakzucht is dodelijk. In je relatie, bij studie, op je werk, bij sport. Bij alles wat je doet. Dus ook bij beleggen.

Beleggers weer net zo gemakzuchtig als in 2017
Op onderstaande grafiek zien we dat de VIX-index weer is gedaald naar het niveau van 2017.

Ondanks alles wat er aan de hand is, zijn beleggers nu weer net zo gemakzuchtig als in 2017.

Alles wijst erop dat een forse oprisping zoals begin februari ieder moment kan beginnen. Alleen zullen de gevolgen deze keer veel heviger zijn.

Gemakzucht is dodelijk. Vooral als de donkere wolken van alle kanten komen aandrijven.

Deze alarmbellen mag je niet negeren
Dit zijn luid rinkelende alarmbellen. Als beleggers mogen we die niet negeren.

Gisteren vertelde ik u al dat het nu écht belangrijk is om een plan klaar te hebben, zodat u zich op zijn minst tijdig kunt wapenen. De simpelste manier is via ons “Bescherm Tijdig je Portefeuille!” rapport.

Daarin vertellen we u hoe je jezelf door het innemen van slechts één enkele positie beschermt tegen een forse beursdaling.

Maximaal profiteren van enorme beursdaling
Echt profiteren doe je door in te spelen op koersdalingen van de meest gehypete, duurste aandelen van vaak verlieslijdende bedrijven.

Die gaan (net als in 2000) het hardste in koers dalen. Met ons rapport “De Nieuwe Internet Hype” profiteer je het meest van wat gaat komen.

In dit artikel vertel ik u stap voor stap hoe je op een eenvoudige, slimme, zorgeloze manier profiteert van 90% tot 100% koersdalingen.

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: