Deze gaat groter zijn…

Vrijdag vertelde ik u er al over in dit artikel. De kans dat de beurs nu een daling inzet is levensgroot.

We zien dat de beurs zwaar overgewaardeerd is en dat bij een snel stijgend aantal beursgenoteerde bedrijven de winst aan het dalen is.

Maar daarnaast geven technische indicatoren aan dat een beursdaling nu ieder moment kan worden ingezet. Zie de tweet hieronder.

Komende daling groter dan eind 2018
DeMark Sequential en Elliot Wave geven dezelfde signalen als ze eind september gaven. Waarna begin oktober een forse daling werd ingezet.

Daarnaast geeft de VIX-indicator aan dat beleggers weer net zo gemakzuchtig zijn als in september.

In oktober was er nog geen sprake van een stagnerende economie en dalende bedrijfswinsten. Nu wel.

De kans is daarom levensgroot dat de komende daling een stuk heviger zal zijn als dan we vorig kwartaal zagen.

Ideaal moment om op dalende koersen in te spelen
Nu de bear markt rally zijn laatste adem uit lijkt te blazen, is het wat ons betreft het ideale moment om op dalende koersen in te spelen.

Het ideale type aandelen is van het soort belachelijk dure, financieel zwakke bedrijven dat veelal nog nooit één dollar winst heeft gemaakt.

Omdat je voor één enkel aandeel nooit zeker kunt weten wat de toekomst brengt, is het zéér verstandig om met kleine bedragen op koersdalingen van meerdere aandelen in te spelen. Want zo spreid je risico.

45 peperdure aandelen
Daarom houden we voor ons rapport “De Nieuwe Internet Hype” een lijst met in totaal maar liefst 45 aandelen aan, die allemaal kandidaat zijn voor 90% tot 100% koersdalingen.

Daarom geven we u bij het ingaan van uw abonnement ook uitgebreide uitleg over hoe je op een verstandige manier op koersdalingen inspeelt.

Wij bekijken iedere dag de koersgrafieken van onze 45 aandelen. Zodra een koersgrafiek ons een mooi signaal geeft, sturen we u dat toe.

Profiteer van 90% tot 100% koersdalingen!
Bestel hier het unieke rapport “De Nieuwe Internet Hype”

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: