De tekenen aan de wand stapelen zich op

Vrijdag vertelde ik u in dit artikel over het absurde ECB-beleid dat gegarandeerd tot een nieuwe economische crisis zal leiden.

Kijken we echter naar de korte termijn, dan gaat de ECB vanaf komende maand €15 miljard minder geld printen.

De hoeveelheid geld die vanuit de ECB richting de financiële markten vloeit wordt dus verlaagd van €30 miljard naar €15 miljard.

Geen steun meer van geld pompende centrale banken
Tegelijk verhoogt de Fed vanaf komende maand het bedrag dat ze maandelijkse uit de markt zal trekken van $40 miljard naar $50 miljard.

Dat betekent omgerekend ongeveer €24 miljard minder liquiditeit voor de financiële markten. Iedere maand.

Simpel gezegd heeft de beurs geen geld in de markt pompende centrale bank meer achter zich.

Neem daarbij het nieuws dat Trump gisteren een nieuwe importheffing van 10% op $200 miljard aan Chinese producten aankondigde, en je hebt alle ingrediënten voor toenemende stress op de beurs.

De eerste duidelijke tekenen
Op de koersgrafiek van de Nasdaq zien we de eerste duidelijke tekenen.

 

Na een daling in de eerste week van september, zien we nu dat een lagere top is gevormd en dat de index door de stijgende trendlijn van de afgelopen maanden is gezakt.

Wat ons betreft een goed moment om op dalende koersen in te spelen. En dan vooral op dalende koersen van peperdure, fors gehypete tech-aandelen.

Voor ons rapport “De Nieuwe Internet Hype” sturen we vandaag twee nieuwe signalen uit.

Twee kandidaten voor 100% koersdaling
Twee belachelijk dure aandelen van bedrijven die iedere maand, ieder kwartaal, ieder jaar verlies lijden. Aandelen die rijp zijn voor een 100% koersdaling.

Zich terugtrekkende centrale banken, Trump’s nieuwe importheffingen, China’s waarschijnlijke tegenmaatregelen, en de veelzeggende koersgrafiek hierboven.

Tijd dus om ook op dalende koersen in te gaan spelen. Als je dat dan toch doet, pak dan gelijk de aandelen die de hardste klappen gaan krijgen, zodat je maximaal profiteert.

Profiteer van 90% tot 100% koersdalingen!
Bestel hier het unieke rapport “De Nieuwe Internet Hype”

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: