Brian koos eieren voor zijn geld

Op de foto hieronder ziet u Brian. Hij is mede-oprichter en CEO van een website waar je je (tweede) huis te huur kunt zetten als vakantiehuis én waar je een vakantiehuis kunt huren. Niks mis mee.

En misschien was Brian oorspronkelijk zelfs van plan om op de ouderwetse manier rijk te worden. Dus door winst te maken en zijn bedrijf stap voor stap op te bouwen. Totdat hij de kans kreeg om zijn bedrijf naar de beurs te brengen.

Voor de beursgang had Brian 2,2 miljoen aandelen. Hij verkocht er daarvan 600.000 bij de beursgang. Aan $27 per aandeel. Brian had zijn schaapjes op het droge.

Iedere maand cashen
Sindsdien heeft hij van de overgebleven 1,6 miljoen aandelen bijna alles verkocht. Stapsgewijs. Iedere maand een pakketje. En iedere keer als hij opties kreeg toegewezen, verzilverde hij die ook direct. Aan gemiddeld ongeveer $32 per aandeel.

Brian is dus massaal aan het cashen geslagen. Vanaf het moment dat hij daartoe de kans kreeg. Niet bepaald het schoolvoorbeeld van een CEO die een groot vertrouwen in de toekomst van zijn bedrijf heeft.

De particuliere belegger was enthousiaste koper
Door de nieuwe internet hype heeft de particuliere belegger Brian’s aandelen enthousiast van hem overgekocht. Voor een veel te hoge prijs. Brian koos eieren voor zijn geld. De particuliere belegger krijgt nadien de dalende koersen voor zijn kiezen.

Als de koersen van dit soort aandelen zó hoog oplopen dat directieleden massaal hun aandelen verkopen, dan weet je dat het toppunt van deze nieuwe internet-hype écht nabij is! En misschien zijn we er zelfs al voorbij…

Wij gaan goud geld verdienen aan het barsten van deze ongelofelijke bubbel! Klik hier voor meer info

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: