Bewust domme uitspraken van experts

Nadat ik u gisteren in dit artikel vertelde dat de kans op een forse beursdaling nu wel erg groot aan het worden is, kwam ik onderstaande uitspraak tegen op Yahoo!Finance.

U ziet de datum. Deze uitspraak kwam precies één dag voordat de beurs woensdag een forse tik kreeg.

Zelfs al zou ik nu positief zijn over de beurs, dan zou ik mij door dit soort krantenkoppen ongemakkelijk beginnen te voelen.

Bedoeld om het feestje te rekken
Want als zogenaamde experts dit soort uitspraken in de media doen, betekent dit vrijwel altijd dat we dicht bij een top zitten.

Dit soort uitspraken zijn bedoeld om de laatste horde particuliere beleggers naar de beurs te lokken. Deze experts zien het einde van het feestje naderen, maar proberen de boel nog zoveel mogelijk te rekken.

Grote kans zelfs dat de top nu net achter ons ligt.

Speel ook in op dalende koersen!
Het lijkt mij nu toch écht een goed idee om op zijn minst uw portefeuille af te dekken. Zie deze, levenslang bruikbare afdekstrategie.

Een nog veel beter idee is het wat ons betreft om te profiteren van het barsten van één of diverse bubbels.

Profiteer van 90% tot 100% koersdalingen
Bijvoorbeeld door te profiteren van 90% tot 100% koersdalingen van peperdure, gehypte tech-aandelen, van bedrijven die nog nooit winst hebben gemaakt. En ook nooit winst zullen maken.

Voor ons rapport “De Nieuwe Internet Hype” selecteerden we de 24 duurste, meest gehypte tech-aandelen die er op de beurs te vinden zijn.

Komende weken nieuwe signalen
De kans is zeer groot dat we de komende weken meerdere signalen gaan uitsturen!
Klik hier om dit unieke rapport snel te bestellen!

 

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: