Als het eb wordt…

Wat ik u vrijdag in dit artikel vertelde is belangrijk. Al die zwaar gehypete, belachelijk dure tech-bedrijven hebben nooit als doel gehad om winst te maken.

Zodra beleggers selectiever met hun geld worden, komen directies van die tech-bedrijven erachter dat ze niet onbeperkt nieuw geld kunnen aantrekken.

Dat het speelkwartier voorbij is.

Vrijdag gaf ik u Uber als voorbeeld. Een ander, veelbesproken bedrijf dat binnenkort naar de beurs gaat is Wework.

De tweet hieronder laat zien dat de financiële media inmiddels een stuk kritischer is geworden over dit soort bedrijven.

De foto in de tweet zegt genoeg. Wework is (net als vele anderen) een keizer zonder kleren.

Het enige wat nodig is…
…om de angst onder beleggers nu definitief te doen oplaaien is een gebeurtenis waar ze bang van worden.

Een land dat zichzelf failliet verklaart, een groot bedrijf dat haar leningen niet kan betalen, downgrades van bedrijven met BBB-rating of de ontmaskering van een grote fraude.

Grote domino
Gisteren liet ik u al zien dat General Electric zomaar de eerste (zeer grote) domino kan zijn, die beleggers massaal naar de uitgang kan doen vluchten.

Na jarenlang gratis geld staat het vast dat veel bedrijven véél te veel geld hebben geleend en dat er veel met de boeken is geknoeid.

Een sterk verzwakkende economie zorgt ervoor dat dit soort problemen naar de oppervlakte komen, waarna Buffett’s beroemde uitspraak hieronder zal gelden.

Als het eb wordt, zie je vanzelf wie naakt aan het zwemmen was.

De dag nadert…
Het bericht over Wework is een duidelijke indicatie dat de media kritischer aan het worden is. Ze nemen hosannaberichten van dit soort bedrijven niet langer klakkeloos over.

Daardoor gaan steeds meer tech-beleggers beseffen dat ze hun geld in gebakken lucht hebben gestoken.

De dag dat ze écht nerveus worden nadert nu snel. Ze zullen als lammeren allemaal tegelijk naar de uitgang willen. En dan in paniek raken.

Met als gevolg enorme koersdalingen.

Twee nieuwe signalen
Vorige week stuurden we voor twee belachelijk dure aandelen een signaal uit om in te spelen op fors dalende koersen.

Beide aandelen zijn van bedrijven waar het geld letterlijk het raam uit vliegt. Wij verwachten dan ook 100% koersdalingen.

De komende dagen/weken volgen meer signalen.

Profiteer maximaal van deze barstende bubbel!
Klik hier om dit unieke rapport te bestellen

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: