24 peperdure aandelen

Vorige week vertelde ik u in dit artikel waarom het in Trumps belang is om ervoor te zorgen dat de Amerikaanse economie zo snel mogelijk in recessie gaat en dat de beurs zo snel mogelijk een (forse) daling voor de kiezen krijgt.

Hoe sneller dat gebeurt, hoe gemakkelijker het is om de (terechte) schuld daarvan in de schoenen van zijn voorganger Obama te schuiven. Hoe groter zijn kans op herverkiezing in 2020.

$5 extra schuld voor $1 economische groei
De Amerikaanse economie groeide afgelopen jaar nóg meer dan in de jaren voordien door het maken van schulden. Het totale schuldsaldo van overheid, huishoudens en bedrijven steeg afgelopen jaar met maar liefst $2.600 miljard.

Dat betekent dat maar liefst $5 extra schuld is gemaakt om slechts één schamele dollar aan economische groei te creëren. Dat kan onmogelijk goed blijven gaan. Trump gaat dus die recessie krijgen. Hij zal hem liever nu willen dan morgen.

Zodra beleggers die recessie beginnen te ruiken, zal de beurs een daling inzetten.

Trump stuurt bewust aan op recessie en (forse) beursdaling
Als je er goed op let, dan zie je dat Trump aanstuurt op recessie en beursdaling. De afgelopen dagen/weken zagen we geen verdere mededelingen over de plannen waar beleggers positief over zijn. Zoals belastingverlagingen en investering in infrastructuur.

Terwijl Trump de afgelopen tijd juist méér heeft gehamerd op zijn America first mantra. Op protectionistische maatregelen waar ondernemers en beleggers nerveus van worden.

Zie ook het nieuwsbericht van gisteren. Trump tekende het document waarmee de VS zich officieel terugtrekt uit het TPP-handelsverdrag.

Deze beursdaling kan zeer fors zijn
De kans is daarom levensgroot dat we een (forse) beursdaling voor de kiezen gaan krijgen. Je kunt daarvan slachtoffer worden. Of je kunt ervoor zorgen dat je ervan profiteert.

De beste manier om te profiteren is door in te spelen op koersdalingen van de meest overgewaardeerde, allerduurste aandelen. Want bij een forse beursdaling zijn de duurste aandelen de grootste slachtoffers.

24 peperdure aandelen die hard in koers zullen dalen
Voor ons rapport “De Nieuwe Internet Hype” stuurden we gisteren een update uit, zodat alle abonnees weten wat er gaat komen.

We hebben maar liefst 24 zwaar overgewaardeerde internet-, social media- en andere tech-aandelen, waarvan we de koersgrafiek scherp in de gaten houden.

Zodra de koers door een steun- of trendlijn zakt, sturen we een signaal uit.

Deze 24 zijn aandelen van bedrijven die tot maar liefst 300 keer de voor 2017 verwachte jaarwinst noteren. Of die zelfs nog nooit een stuiver winst hebben behaald.

80% tot 100% koersdalingen zijn onvermijdelijk
Een aandeel dat 300 keer de winst noteert, noteert na een 80% koersdaling nog steeds 60 keer de winst. Is zélfs na een 80% koersdaling nog belachelijk duur.

80% tot 100% koersdalingen zijn voor deze aandelen dan ook onvermijdelijk.

Voor een aantal van de door ons geselecteerde aandelen ziet de koersgrafiek er perfect uit. Wij verwachten dat we de komende dagen/weken nieuwe signalen gaan uitsturen!

Profiteer maximaal van de komende beursdaling!
Deze 24 peperdure aandelen zullen het hardste in koers dalen.
Klik hier om dit unieke rapport te bestellen.

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: