1774% winst. In een maand tijd.

Gisteren ontving ik de meest opvallende mail van de afgelopen 10 jaar. Van een abonnee op ons rapport “De Nieuwe Internet Hype“. Zijn mail begon als volgt:

“Als abonnee op dit rapport allereerst complimenten voor de goede neus die u in dit rapport heeft laten zien…”

“….uw toezegging steeds de abonnee op de hoogte te stellen wanneer u een positie in gaat nemen in de in het rapport genoemde aandelen, werkt goed en in relatief korte tijd is met de door u ingenomen posities al een leuk tot zeer leuk rendement gemaakt…”

Stout geweest
Vervolgens vertelde hij echter dat hij zelf stout was geweest. Dat hij de steeds stijgende koers van een belachelijk duur aandeel uit onze lijst niet langer aan kon zien.
En dat hij vervolgens op eigen houtje een (berekende) gok heeft genomen.

$1.000 groeide naar $18.740
Hij kocht voor $1.000 aan put-opties die al in april zouden aflopen. Wetende dat hij daarmee zijn volledige $1.000 riskeerde. De koers van het aandeel knalde echter omlaag. En precies een maand later verkocht hij zijn put-opties voor het luttele bedrag van $18.740. Kassa!

Vervolgens schreef hij:

“…ik ben nog aan het nadenken of ik mezelf op een friet met of friet zonder mayonaise zal trakteren…”

“…ik ben blij met het resultaat en vind uw rapport een regelrechte aanrader voor alle lezers van uw nieuwsbrief, want ik ben ervan overtuigd dat…”

Zelf nadenkende abonnees
De signalen die wij tot nu toe uitstuurden waren een stuk minder risicovol, maar leveren uiteraard ook niet dit soort ongelofelijke rendementen op.

Waar ik echter enorm blij van wordt, is dat verschillende abonnees niet blind onze signalen volgen, maar ook zelf nadenken, conclusies trekken en posities innemen. Op basis van hun eigen voorkeur om meer of juist minder risico te nemen.

De echte klap omlaag moet nog komen
Onze abonnee heeft een ongekend rendement behaald. En dat in een periode waarin de échte klap omlaag nog niet eens is gekomen!

Ik vertelde u dinsdag al dat het de hoogste tijd werd voor een tijdelijk koersherstel. De reden is dat veel dom geld nog steeds enorm hard in dit soort aandelen gelooft. Beleggers die harde cijfers negeren en er van overtuigd zijn dat internet-aandelen door de recente koersdalingen goedkoop zijn geworden.

Tegelijk zijn er beleggers zoals wij, die hebben geprofiteerd van de recente koersdalingen. Die verwachten koersherstel en stellen behaalde winsten nu liever even veilig.

Het gecombineerde gedrag van deze twee groepen beleggers zorgt voor tijdelijk stijgende koersen.

Het moment dat de écht harde klappen komen
Als de koersen na dat herstel weer terug beginnen te dalen, begint het domme geld te twijfelen, wordt dan nerveus, raakt terleurgesteld, om daarna vooral kwaad te worden.

Zodra ze dan beginnen te verkopen, volgt de hele kudde. Willen ze allemaal door diezelfde deur naar buiten. Dát is de tijd waarin de aandelen uit ons rapport de échte en definitieve harde klappen gaan krijgen.

De les die ik heb geleerd
Het soort positie dat onze abonnee innam, is nooit zelfs ook maar een seconde in mijn hoofd opgekomen. Hij heeft mij gisteren een belangrijke les geleerd.

Want zodra de aandelen uit ons rapport rijp zijn voor de écht forse koersdalingen, kan het een zeer goed idee zijn om (met beperkte bedragen) hetzelfde soort risicovolle posities in te nemen.

De les is dat er véél hogere rendementen te behalen zijn dan ik mij tot gisteren realiseerde.

Dit gaat écht leuk worden!
Bestel hier het rapport “De Nieuwe Internet Hype”

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: